My Followers

Monday, May 31, 2010

Sila ke Panggung Berhampiran Anda..

Minggu lepas aku takde keje lain.. cuti 3 hari kan.. membizikan diri dengan tengok movie terbaru dan terhangat di pasaran.. hehe.. jom tengok cite ape yang aku dah tengok ari tu..

Prince of Persia

Cite ni best sangat-sangat.. terbaik okey.. aku sangat menggemarinya.. jalan cerita tak membosankan langsung.. dari mula hingga akhir banyak jer aksi-aksi yang menarik.. aku rasa macam nak pergi tengok lagi jer cite ni kat wayang.. hero hensem, heroin cun pulak tuh.. terpesona aku dengan cerita nih.. haha.. aku bagi 5/5 bintang.. thumbs up!!


Robin Hood

Cite ni pun best jugak.. cuma aku terpikir gak kenape cite Robin Hood sedangkan takde la banyak sangat scene mamat kat atas ni guna alat memanah nih.. huhu.. pada mula cerita agak boring siket.. dah nak ending baru aksi-aksi keluar.. kira boleh tahan la cite nih.. so, aku bagi la 3/5 bintang jer untuk cerita nih..

4 comments:

kella said...

oh ya? terima kasih sebab rekemen! tengkiu2! memang tunggu!

liyana said...

tula..ramai pulak yg ckp cite prince of persia tu best. rase mcm dah tjatuh cinta kat hero ny yg ensem pulaks..hihi

RedLife2Love said...

kak kella: same2 kasih.. hehe.. dah tau best kan.. pegi la tengok! =D

RedLife2Love said...

liyana: memang best, ko pegi la tengok wehh.. tak rugi.. best!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...