My Followers

Thursday, May 20, 2010

Sedap Nak Makan Lagik

Hari selasa baru-baru ni, aku pergi la makan kat restoran baru.. ni pun sebab ayah aku bagitau last minit yang aku kene balik by LRT.. kenape? ayah aku dah balik dulu terpaksa amik urgent leave ada kematian jiran kat umah aku tuh.. jadi tak pasal-pasal aku kene balik sendiri.. tapi, bile tengok kat luar.. mak aihh hujan lebatnyer.. aku dah tak tau ape nak buat.. terus call Incik A untuk tolong amik aku kat office.. 

Jalan jammed sangat-sangat.. hujan pun lebat sangat-sangat.. *berapa kali sangat daaa.. hehe.. perut aku pun dah lapar.. Incik A pun ajak aku pergi makan.. kat restoran nih.. aku tau kewujudannya tapi tak pernah pulak terpikir nak pergi.. ntah la.. orang dah ajak tuh.. pergi jer la kan.. jangan nak banyak tanya pulak.. 

mari menuju ke menu dulu >>>

Fresh Apple - RM4.50 & 
Mocha Ice Blended Coffee - RM6.90

Nasi Goreng USA - RM8.00

Claypot Noodles - RM6.90

Seterusnya menuju pula ke destinasinya >>>

inilah tempatnyer.. makanan yang lain-lain pun 
sedap seperti yang diberitahu oleh Incik A..


Nanti aku nak datang lagi, nak try western food pulak..

Jom Incik A yer.. kite pergi lagik.. hehe

6 comments:

Mimy Hamid said...

series sedap?? area mana

liyana said...

sedapnye...lapa dowh perut aku petang2 ni nmpk entri makanan laks..hehe

RedLife2Love said...

kak mimy: memang sedap kak mimi.. area tasik permaisuri tu jer.. huhu

RedLife2Love said...

liyana: lapa kan? aku ni terbayang-bayang lagi rasa sedap claypot noodles tuh.. pergghhh.. meleleh ayak liur la.. hehe

kella said...

ika tolong lah ika,, tolong lah... uhuhuhuhuh...
takpe.. takpe.. nanti b balik nak pi makan sedap2 jugak, nak tunjuk balik kat ika! hehehehe... (jahatnya.. hehehe.. jgn marah tau.. gurau di petang hari..lalal)

RedLife2Love said...

kak kella: sila-sila kak kella yer.. hehe..yg pnting ika da mkn sedap2 dulu.. *gile jahat nih.. hahaha.. nnti dah g makan sdap2, update kat blog ek.. nak tengok gak mkanan sdp yg kak kella makan tuh.. blh ika jeles plak.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...