My Followers

Wednesday, May 12, 2010

Nak jugak Syria..

Disebabkan sekarang ni, member-member ofis dok sibok ngan pesen tudung syria.. aku pun tak ketinggalan nak mencuba style tudung terbaru  nih.. saje je nak tunjuk kat korang.. ok ke tak aku menggayakan tudung nih.. tiada langsung niat nak menunjuk ke ape yer.. harap korang tak salah paham la.. 

Entri ni hanya sekadar berkongsi bersama korang untuk mintak pendapat dari korang sekalian.. sudi la kiranya korang mengomen ye.. hehe.. tak payah cite banyak.. marilah bersama tengok model tudung terbaru di bawah, hehe nak perasan jer..

fesyen pertama

fesyen kedua

fesyen ketiga

Tengok dah? so macamana.. ape pendapat korang? ok tak aku berfesyen tudung macam ni.. sesuai ke dengan aku.. gara-gara nak bergaya kan, aku ada la rembat beberapa kaler selendang tudung buat koleksi peribadi.. ni baru tiga.. hehe.. mungkin akan ditambah lagi kot.. kalau korang nak jugak tudung camni, boleh pegi jenguk blog member ofis aku, sis Mimy sebab dia ada buat bisnes online nih.. hehe.. sila-sila la jenguk ke blog dia ye.. 

8 comments:

liyana said...

wow!! cunnya..serius :)
cmne nak buat muka tak nampak bulat pakai tudung ni?

IdzaLia said...

ayunya..akai tudung mcm ni... ;)

ieyka02 said...

seswai la..cntek ouhh~

Mimy Hamid said...

toceh toceh...promote diri ku

RedLife2Love said...

liyana: cun ek.. ala malu ai u.. haha.. klu ko nak tau.. ko blh g jenguk kat blog kak mimi.. ada dia bgtau.. =)

RedLife2Love said...

idzalia: tenkiu dear!

RedLife2Love said...

ieyka: thnx to u dear!!

RedLife2Love said...

kak mimi: sama2 kasih sis.. hehe.. tlg promote gak tu harus la.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...