My Followers

Friday, May 7, 2010

Kenapa?!

Semalam ofis aku compulsory cuti kepada semua staff.. memang best la kan.. aku pun mengambil kesempatan untuk berjimba bersama kawan aku Incik A.. pusing2 kat Wangsa Walk.. for u all information, this is my first time jejak kaki kat Wangsa Walk tau.. kesian kan? haha.. malu jer buat pengakuan kat sini.. 

Sampai jer kat Wangsa Walk tu, kitaorang terus pegi kat TGV cinema.. nak tengok movie la nih kan.. tengok punya tengok.. sekali terminat dan terpengaruh dengan cite :

Ironman 2

Cite ni best, tapi jalan cite lambat la pulak.. penat tunggu bile nak abis kan.. aksi pun tak banyak sangat.. Ironman 1 lagi best kot.. hehe.. abis tengok movie, pegi pulak menyumbangkan lagu.. kat karaoke la, mana lagi nak pegi kan.. aku pun tak ingat ape name tempat karaoke tuh.. tak kisah asalkan gian menyumbangkan lagu aku dan Incik A terluah.. haha.. ada la lebih 10 lagu kitaorang melalak.. tu baru sejam setengah.. kalau 3 jam aku rasa hari ni memang takde suara la aku..

Lepas melalak karaoke, Incik A ajak aku pegi pasar malam kat area uma dia pulak.. ni nak belikan mak dia makan-makan sket la untuk dinner.. aku pun ok jer since dia da ajak kan.. dah siap2 beli makan untuk mak Incik A, kitaorang boleh pulak pegi Tesco Ampang semata-mata nak makan :

Pizza Hut jer pun.. memang sengal kan~

Abis makan, ape lagi.. balik la~

2 comments:

kella said...

so, camana boleh bagi berapa bintang kat citer ni? rekemen ke tak ni? nak peegi tengok sok ni.. kalau tak best malas ler...

RedLife2Love said...

kak kella: oh lupa bg bintang ek.. hehe.. cite dia best cuma jalan cite dia lambat sket la.. kira akan ada mengantok la tgk cite nih.. tpi depends pada akak la.. pegi jer la tgk, pndapat masing2 kan.. neway, njoy da movie =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...