My Followers

Monday, May 24, 2010

Holiday Time Part II

Masuk ke Part II kini.. sambung dengan yang lepasnya juga yer..

14/5/2010 - Jumaat

Lepas dah puas jalan-jalan kat tasik tu, dah bergambar bagai semua.. kitaorang pun teruskan perjalanan ke tempat yang dituju.. mana? Bukit Merah la.. hehehe.. jom kite tengok aku menginap kat mana ek..

katil queen bed @ 2 single bed
TV takde siaran astro.. siaran malaysia jer

shower heater.. takde bath tub yer..

almari yang luas, peti ais kecik dan sinki siap


ada swimming pool.. terbaik!! dah la besar giler..
sempat gak la aku berenang kat kolam nih..
yg belah atas cetek jer untuk kanak-kanak ribena..
yang bawah tu untuk kanak-kanak giant.. hehe


Tadaaa..


ni la tempat kami bermalam - Suria Service Apartments
time ni dorang tengah buat promotion dapat la murah
RM88 semalam tapi kene book trough online ye!

Dah sampai, penat kan.. aktiviti biasa yang dilakukan.. tido la dulu kan.. hehe.. sempat la merehatkan diri yang keletihan driving  nih.. petang ni jugak, sis Nadya dan famli dia join kitaorang.. tapi pergi asing-asing sebab abg Hassan tak boleh cuti semalamnya.. tak kisah, janji sampai tempat yang same gak kan..

Malamnya pegi makan pulak.. tempat yang dituju adalah

C-Ma Cafe, siap ada pakej katering untuk majlis 
kawin tau.. tu ada siap alamat dan no telefon
untuk tempahan..

Wah, siap promote lagi kedai ni ek.. tapi memang tak rugi tau.. berbaloi-baloi.. hehe.. makan untuk 6 orang, ape menu yang best ek? pilih punya pilih.. yang kat bawah ni la hasilnyer..









sedap tak korang tengok menu nih semua?
aku teringat balik, memang sedap sangat..
murah pun murah kan.. tak payah keluar
bajet yang besar nak makan sedap.. ada few
 makanan yang aku lupa nak snap.. hehe sowiee

ermm.. kat KL ada tak restoran mcm ni ek? kalau ada, aku nak la pergi.. hehe

ok abis part II..

to be continue yer..

4 comments:

kella said...

ya Allah... mata ku asyik tertumpu di makanan itu.. melekat lekat..

IdzaLia said...

uishh.. best2.. holiday ye.. (*__^)

RedLife2Love said...

kak kella: asyik tengok makanan je ek.. sedap..sedap.. hehe.. =P

RedLife2Love said...

idzalia: best..holiday ngn famli.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...