My Followers

Tuesday, May 4, 2010

Bersama Incik A

Jumaat lepas aku telah buat gile dengan balik awal.. hehe.. seawal jam 4 petang! aku berani buat camni pun sebab boss aku takde.. aku bukan buat selalu tau.. ade ketikanya bile tahap kesengalan aku datang.. maka akan terjadi la perkara-perkara seperti ini.. wah.. aku da mula merepek bagai pulak.. hahaha..

Seterusnya aku plan ngan Incik A (bukan nama sebenar) lagik.. aku giler bile keluar dengan dia.. memang hilang segala masalah bile hangout dengan Incik A nih.. kami memang serasi bersama (sbg kawan ye!!) dengan konsep "sengal".. betul tak beb? tak kisah la tu semua.. petang tu kitaorang terus ke Times Square dengan harapan nak pegi Al-ikhsan kat Sungei Wang.. ni aku punya plan nak tolong belikan kasut futsal untuk si Dia itu.. ehem..ehem.. 


Selesai beli kasut si Dia tu.. kitaorang pegi makan.. cadangnye nak makan yang simple-simple sudah sebab kitaorang tengah diet kan.. diet ker? hermm.. aku pilih untuk makan kat Pak Hailam Kopitiam (Sungei Wang).. dulu penah pegi ngan Yanie.. dis time around pegi ngan A pulak dengan menu lain..


~Menu Pilihan Incik A~

Beef Noodle Soup

Vanilla Shake


~Menu Pilihan Cik Ika~

Fried Meehoon with Chicken Curry

Mocha Ice Blended

Not bad la makanan kat sini.. sedap untuk dimakan.. agak lama kitaorang bermakan-makan kat sini.. sampai senak la perut kekenyangan jugak la.. hehehe.. dah pas makan, kitaorang pegi balik kat Times Square untuk misi mencari kasut aku dan karaoke kat Neway.. tapi harapan nak karaoke tu tak kesampaian.. charge mahal giler.. so cancel la.. 

Nak tak nak, Incik A ni kene la teman aku searching kasut menjadi idaman kalbu.. pegi almost setiap kedai kasut.. gile kenan kat kasut Nichii.. yang penting wadges.. tapi sebab koleksi yang ada tinggi-tinggi sangat.. terkubur jugak la keinginan nak tambah wadges.. pening kepala Incik A tengok aku sarung wadges tinggi-tinggi.. hehe.. sekali dah pusing-pusing banyak kedai lain.. aku pun rembat la kasut di bawah..

Palm shoe from Vamp

Thanks to Incik A kerana telah mem"present"kan kasut kat atas untuk aku.. hehe.. malu nak terima sebenarnya, tapi dah dia nak belanja kan.. aku terima dengan tangan yang terbuka.. tenkiu beb for da present~

Dah abis cite da.. chalows^^

8 comments:

IdzaLia said...

nice lah shoe tu...

RedLife2Love said...

idzalia: thnx..i pun suka =)

kella said...

wah.. dpt adiah! cantik pula kasut tu ika!

Mimy Hamid said...

napa tak makan pau wholemeal kat pak hailam...sedapppppppp sgt...ahh nak pegi la

liyana said...

cantik la ika kasut tu..bkenan aku tgk..oh noooo...huhu

RedLife2Love said...

kak kella: tu la dpt hadiah..hehe ada owang bermurah hati nak bagik kan.. amik jer la..

kak mimy: tak tau plak sedap, tak terasa nak order.. xpe2, nnti pegi lain kali ika mkn tu plak..

liyana: cantik kan? sbb tu aku beli.. hehe.. g la beli murah jer.. kat times square!

ElyaElmo said...

tak kenyang sgt kee dear.. minum shake patu makann:D

RedLife2Love said...

elyaelmo: kenyang sgt! hehe.. orang da blnje.. makan saje maa.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...