My Followers

Tuesday, April 13, 2010

What A "Vocal"

Wow! great! superb! and more.. cewah, terlebih pulak aku kan.. hehe.. neway, anything else yang boleh digambarkan silakan.. aku malas nak cakap banyak.. korang preview dulu klip-klip yang aku attach kat bawah nih.. silakan enjoy yer..




Dah tengok tiga-tiga klip video kat atas nih? korang mesti tertanya-tanya sape la minah kat dalam klip video ni kan.. aku pun tak kenal dia ni sape.. kuang, kuang, kuang.. tapi dari klip-klip yang aku tengok, nama dia Dian.. dia ni ala-ala Yuna la.. tapi pada aku suara dia lebih lemak merdu dari Yuna.. aku jumpa klip-klip ni masa aku tengah godeh2 youtube, terjumpa dengan klip ni sume terus jatuh chenta ♥ ♥ ♥

Dengan hanya bertemankan guitar, dia mampu menyanyikan lagu pilihan dengan sempoi dan best.. aku suka dengan cara dia nyanyikan lagu-lagu nih, baik dari kalangan artis luar negara hinggalah lagu ciptaan dia sendiri.. sangat talented kan..

Untuk pengetahuan korang, lagu klip yang kedua tu telah dicipta bersama oleh kawan Dian ni iaitu Zaffry.. aku rasa lagu ni kalau dengar kat radio, mesti aku akan ingat artis omputeh yang nyanyi.. tapi rupanya.. melayu je dowh.. oh! aku tertipu.. hehe.. yang klip akhir tu untuk lagu Resah tu Dian ni yang cipta sendiri.. sedap kan lagu nih.. macam  nak telan jer.. hehe.. tapi tak boleh la.. dengar je takpe ek.. 

Sekian~

2 comments:

kella said...

hahahaha... rasa nak telan! btol3!
tengkiu.. :)

RedLife2Love said...

kak kella: tula, dah la muka cute je kan.. hehe.. ur wlcome =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...