My Followers

Thursday, April 15, 2010

TAG Kasut Favourite

Hadoiii.. awal-awal dah mengeluh ek? yela, aku kene Tag lagi sekali da.. tapi kali ni punya Tag memang faveret aku la sebab pasal kasut kan.. seperti yang korang sedia maklum.. aku ni kan gile kasut wadges.. so banyak la koleksi kasut wadges aku.. ermm banyak ker? ada la few kan, untuk suka-suka tukar mengikut aktiviti dan occasion.. cewah..


Aku kalau bab kasut nih, aku tak reti nak pilih mana yang faveret sebab pada aku sume kasut aku sangat aku suka.. kalau tak buat ape aku beli kan? betul x.. hehe.. tapi aku tetap kene pilih jugak.. so, dalam banyak-banyak kasut yang aku ada, aku tunjuk yang t0p 4 la.. memang aku lenjan kasut ni sampai tahap aku nak beli baru..

Sekian kalinya juga, aku telah di Tag oleh sis Mimy :





Brand : Casablanca, Vincci, Vior dan Henry
Harga : Range RM60 - RM80 
Tahun beli : 2009
Reason beli :
1.  Casablanca ~ aku suka design kasut ni yang ala-ala spartan gitu.. menarik sangat sebab comfort, hitam dan wadges!!
2.  Vincci ~ aku beli kasut ni sebab masa tu nak match ngan baju konvo aku yang kaler pink.. masa tu takde pulak kasut yang menarik dlm simpanan, jadi aku rembat jer la kat Vincci nih.. wadges lagik!!
3.  Vior ~ ni memang aku suka sangat.. walaupun berbelit-belit nak pakai kan.. tapi aku tetap suka sebab design cantik dan menarik.. paling penting, wadges dowh!!! haha..
4.  Henry ~ oh, kasut ni aku suka sebab beli yang handmade dan customade dari Henry (owner tukang kasut).. pulak tu aku berkenan dengan material jeans kat bahagian depan kasut nih.. nampak vogue dan ayu bile pakai dengan baju kurung kan.. seksi tau! selesa sangat walaupun bukan wadges.. hehe..


Dah abis cite kasut favourite aku kan, sekarang aku nak tag :
kamu.. kamu.. kamu.. tak kira la lelaki ke perempuan ker.. korang sume pun pakai kasut kan? jadi, buat la tag kasut ni sebagai kenangan kat kasut-kasut yang ada.. hehe.. buat tau!!


kak Mimy, dah siap buat Tag nih!! yeah^^

7 comments:

Mimy Hamid said...

giler wedges!!!! eheh

liyana said...

waahhh...meletup nye kasut hang..hehe

RedLife2Love said...

kak Mimy: memang pun..sy mengaku~

liyana: hehe..suka sangat!! =)

norhaliana said...

Hidup wedges!! saya pun dah buat tag ni.. :)

RedLife2Love said...

kak haliana: ye, hidup wadges!! suka2..

haslina said...

cantekkkk kasut2 tu terutama vinci color pink...lom dapat lagi tag ini..hehehehe

RedLife2Love said...

haslina: tq~ klu blum buat, silakan buat ye.. nnti dah buat i pegi jenguk.. hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...