My Followers

Thursday, April 1, 2010

Raja Sehari Kamal Azrul & Siti Khadijah

Pengantin : Abang Azrul & Kak Siti
Tempat : Kuantan, Pahang
Tarikh : 27 March 2010

Hari kian berlalu, ni baru sebok nak update entri pasal kawen2 nih.. yela, bermula di bulan baru kan.. tapi cite pasal bulan lepas.. tak kisah la.. masih dalam tahun 2010 jugak.. kasi belasah jer.. hehe.. for your information, ni majlis kenduri my kazen Abang Azrul.. aku hanya review majlis belah pengantin laki jer sebab masa majlis belah perempuan kat Kedah, aku tak dapat nak join kerana masa yang tak berapa nak sesuai.. lagipun jauh sangat.. jom la cuci mata tengok pasangan pengantin baru nih.. so sweet together.. 

Pasangan pengantin yang sweet jer

tema kaler Coklat.. yang pengapit tu pengantin 
baru jugaks.. cuma tua bulan jer la.. hehe

uiks.. ada pulak tangan pengapit nak enterprem..

Itu saje gambar yang ada.. banyak lagi yang lain, tapi kat kamera abang aku.. malas lak nak mintak.. so, ni pun kira ok la kan.. hehe.. just nk tunjuk korang yang dorang ni pasangan pengantin sweet.. bertambah lagi ahli keluarga ek.. bila Abang Azrul ni da kawen, tinggal la adik bongsu dia Afiq je yang belum.. lambat lagi kot sebab sekarang ni masih studi.. rileks dulu la dalam 2@3 tahun ni.. sape plak kazen aku nak kawin pas ni ek? tunggu giliran jer.. 


ni aku ngan sis Nadya pulak, nak jugak gambar
bersama kan.. aku? tak suka la pakai tudung tu..
nampak aku lagi berusia dari age sebenar!!
memang tak nak pakai lagi.. insaffffff okey..


Dalam banyak-banyak gambar yang ada kan, tibe-tibe aku suka giler tengok gambar yang kat bawah nih.. ekceli ada la gambar dolu2 kan, nenek aku dukung adik aku, sis Nazihah.. bile aku tengok gambar ni balik.. Umi tengah dukung anak buah aku, Syed Umar.. teringat moment yang same.. so nice kan?

Umi ngan cucu kesayangan


2 comments:

liyana said...

wahhh...syok nye...pasni turn ko la plk tu..hehe aminnnn :)

RedLife2Love said...

liyana: amin..diharapkan begitu la.. doa2kan la ye.. hehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...