My Followers

Tuesday, April 13, 2010

Permintaan Ditunaikan

Oh KLCC.. haha =P

Setelah hampir 4 tahun aku tak pergi KLCC, akhirnya semalam adalah detik keramat di mana aku telah menjejakkan kaki aku buat sekian kalinya.. haha..sangat memalukan!!! siap kene sound baik ngn member aku lagik.. aku ni dok je kat daerah Kuala Lumpur tapi tak lepak KLCC.. malu..malu.. eh! sori sket ek, aku ni bukan jenis yang suka melepak tak tentu arah yer.. 


Aku hanya akan pergi satu2 tempat tu bile perlu dan ada tujuan saje.. aku pergi KLCC tu pun sebab menemankan member aku sorang ni yang hangout berkapel-kapel kan.. ni semua sebab plan yang tak jadi hari Ahad lepas.. tu yg tibe-tibe plan mengejut semalam terus jadi pulak kan.. aku pun ok jer la temankan dia..


Terus menuju ke TGV KLCC nak tengok wayang.. cite ape? Revolusi KL Drift 2.. iye.. iye.. aku tau aku dah terlewatkan.. yela baru sekarang dapat tengok movie nih.. hahaha.. tak kisah la.. member aku yang nak belanja pun.. 


Baiklah, kini permintaan member aku tu dah ditunaikan sebab nak sangat aku temankan dia jadi "shanti" dia untuk hangout ngan member2 dia.. aku sebenarnya nak say sorry gak sebab tak boleh nak masuk sangat ngan member2 dia tuh.. huhu.. tapi ok jer buat tambah-tambah kenalan baru..


Next, mungkin akan keluar lagi ngan member aku  nih.. tapi tak tau bile dan ke mana pula arahnye.. akan disetkan kemudian hari.. hehe.. 


chaow dulu~




p/s : aktiviti tak bergambar ye.. harap maklum.. hehe

4 comments:

Mimy Hamid said...

klcc sanggup ku redah..ehem ehem

RedLife2Love said...

kak Mimi: sanggup la sangat kan.. hehe.. adoiiyaii =P

norhaliana said...

Adoi ika, akak pun tetiba teringin nak hang out kat KLCC. lepas delivery baby tak berjaya lagi menjejak kaki ke KLCC ni.. rindu dah!

RedLife2Love said...

kak haliana: pegi la..mmg takde ape yg berubah pun cuma best la nk round2 kan..ika pn jadi mcm kera sumbang jap aritu tau..excited! wat malu jer.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...