My Followers

Friday, April 30, 2010

Feeling Romantik-romantik Pulak!

Selepas aku berseminar seharian kat Hotel Istana tu, aku pun buat plan lain ngan member aku sorang nih.. sape dia ek? A (bukan nama sebenar) boleh tak u mcm nih? u mesti suka kan? hehehe.. dah lamer nak keluar hangout ngan dia tapi asyik ada hal lain  jer.. tibe-tibe tak merancang beria, jadi pulak nak jumpa lepas aku berseminar tuh..

Abis seminar dalam kul 5:30 petang.. dia siap tunggu aku kat depan lobby hotel lagik.. Wah! romantik ker? hahaha.. sekali keluar, amik ko baju sedondon.. hitam sama pulak.. nak tergelak pun ia jugak.. tapi dah kebetulan kan, aku tak kisah pun.. look nice together kan.. cute gitu..

Tak buang masa terus pegi Times Square nak tengok movie.. cite ape? ada few cite yang tak begitu menarik.. tapi aku nak tengok cite yang satu nih.. cite aper? ala.. cite yang romantik komedi la nih.. hehe.. terasa nak jiwang pulak kan.. 

citenya "When in Rome"..
feeling romantik la berdua.. haha..

Sebab aku beria nak tengok cite nih, tu pelakon lelaki dia Josh Duhamel tu la.. aku suka giler tengok mamat nih.. dah la hensem, tinggi pulak tuh.. kalau dapat jadi boifren aku kompem lekat tak carik lain.. kawen terus tak payah bercinta lame-lame.. haha..

Cite ni best la jugak.. lebih kepada Beth (Kristen Bell) yang banyak kali mencuba dalam percintaan, tapi setiap kali dia mencuba.. dia pasti akan kecewa.. tapi dengan kehadiran mamat hensem nih, Nick (Josh Duhamel).. segala persepsi Beth tentang cinta berubah.. banyak sangat halangan terjadi selepas Beth terkena magik oleh Fountain of Love.. nak tau cite ni selanjutnya.. korang pegi la tengok sendiri.. hehehe.. aku bagi 4/5 bintang..

7 comments:

liyana said...

wahhh...skandal nih...hihi

RedLife2Love said...

liyana: member aku je la.. hehe

liyana said...

mule2 member la kan...aku aminnnnn kan utk ko ek..hehe

Mimy Hamid said...

hehehe oppsss ...kemain lagikk

RedLife2Love said...

kak mimy: hehehe.. =P

liyana: member jer la.. siyes.. nway tenkiu doakan aku.. hehe =D

kella said...

ohhh... dating dating yaa...
hmmm best eh citer ni? rekomen ke? bleh layan nih kalau best..

RedLife2Love said...

kak kella: hehe..bukan dating la.. jalan2 suka-suki jer.. tpi cite ni layan la, best jugak.. ika suka^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...