My Followers

Thursday, April 1, 2010

2 Award sekali

Wah! syioknyer.. lihatlah dunia.. ape hal pulak ngan aku nih.. haha meraban di April fool day.. takde la aku nak bagitau yang aku dapat Award hari nih.. bukan 1 tapi 2 tau.. sape bagi? sis Mimy la, sape lagi kan.. my sista merangkap jiran kubikel sebelah *(ofismate aku la).. hehehe.. so comey.. ingatkan nak tunggu la Award Anugerah Bintang Popular Ahad nih, tapi dapat Award ni pun lagi besh.. Ape-ape pun, aku nak say thanks kat sis Mimy sebab paksa rela aku buat entry untuk award ni ye.. 


Ni la Award yang pertama aku trima.. Beautiful Blogger.. tibe-tibe aku tanya diri aku.. Beautiful ka? Sebab beautiful la aku dapat award ni kan.. hehe.. lagi mau tanya.. jangan jeles okey.. tapi pada aku, setiap orang ada beautiful tersendiri.. bukan muka je perlu beautiful tapi hati, attitude dan personaliti juga perlu beautiful yer..


Award kedua pulak yang kat atas nih.. Top Blogger 2010.. lagi nak persoal diri.. top ker? pada aku, blog aku ni masih baru dalam dunia berblogging la.. banyak yang perlu diimprovekan.. so far, ok la kan.. sekadar mengisi kekosongan diri di dunia blog.. hehe.. 

** 7 things about myself

1.  i am still single.. tapi dikelilingi orang2 tersayang.. bahagia 
     juga..
2.  suka sangat dengan kaler merah dan hitam.. 
3.  seorang yang pemalu dan penyegan orangnya, tapi kalau dah
     kenal memang tak percaya sebab banyak cakap.. hehe
4.  gila dengan koleksi kasut wadges!! tak sabar nak tambah 
     koleksi lagi.. 
5.  orang selalu puji aku "comel".. yeke? hermm..
6.  kalau dah start ketawa.. memang susah nak berenti.. sebab tu la
     nampak awet muda jer kan..
7.  suka shopping, tapi tak suka membazir.. cane tu erk?


Dah abis buat semua kan? sekarang tiba la aku anugerahkan award ni kepada follower aku dan sape-sape jer yang nak accept award ni.. tahniah and congratulation!! dah jangan tunggu lame-lame.. pegi buat entri award ni.. hehe..


Ok, here are the simple rules to accept this award: 

1.  Thank and link the person that gave you the award
2.  Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered 
      and think are fantastic
3.  Contact said Blogs and let them know they've won the award
4.  State 7 things about yourself

4 comments:

liyana said...

weh..aku nak jgk award nih..tp aku mls nk wat entri psl award.boleh?hehehe

RedLife2Love said...

liyana: amik la klu ko nak.. klu ko mls nak buat.. aku pun tak blh nak watper la.. hehehe..

Mimy Hamid said...

yer betul..kastu wedges berlambak...pastu gelak kuat takleh benti..

RedLife2Love said...

kak mimi: haruslah wadges berlambak.. tgk saiz la.. hehehe.. gelak tu mmg semulajadi diri..tak blh nak buang.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...