My Followers

Tuesday, February 16, 2010

Tolong Promotekan Juga

Entri ini berkesinambungan *betul ke words ney?? whatever la pun.. dengan entry yang lepas.. yang sesi2 bermekap bagai tu la.. aritu pun aku dh cite sket pasal ape yang sis aku buat kan? yela, dia sekarang dah mula getting serius dgn kerja part-timer dalam bidang mengandam orang nih.. harusla aku sebagai client pertama merangkap adik kandung terbaik.. tolong la nak promote jugak hasil kerja sis aku ni kat korang-korang yang mengikuti blog aku secara langsung atau tak langsung nih.. hehe.. aku harap korang memberi sokongan yang berterusan untuk mendapatkan khidmat terbaik dari sis aku yer.. kalau korang berminat, boleh la jenguk2 ke NadyaMakeover untuk keterangan selanjutnya.. 


A-3-2, Blok A10
Taman Azalea
Jalan Sri Penchala 2
60000 Kuala Lumpur
hp: 012-3331032
email: deqya5@yahoo.com
web: http://nadyamakeover.blogspot.com

2 comments:

syarifah nadiah alhadi said...

thanks tikah tolong promote service makeup aku..kene belanja ko nie..hehehe

RedLife2Love said...

belanja tu seharusnya la kan.. hehe.. aku tunggu jer!! =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...