My Followers

Thursday, February 25, 2010

TM Point atas Tayar??!!


 ..Me and Kak Azeeta..

..kak Azeeta..Me..kak Shidah..

 ..kak Shidah..Ikram..kak Azeeta..

Hari Selasa lepas, 23/2/2010 aku bersama dengan 4 orang staff lain; kak Azeeta, kak Shidah, Ikram dan Ezuan telah dipilih untuk bersama-sama meriahkan majlis Pelancaran khidmat terbaru TM Point on Wheels (TMPW) mewakilkan staff dari department aku.. ekceli TMPW ni same je macam TM Point yang ada kat seluruh malaysia  ni, cuma kali ni ditambah lagi khidmat servisnya untuk lebih dekat dengan pengguna-pengguna produk dan servis TM.. menggunakan kaedah Lori  4 roda untuk menjelajah setiap negeri yang ada hanya dengan lori.. lori ni bukan lori angkut balak tu sumer.. khidmat ni same je lebih kurang mcm perpustakaan bergerak tuh.. kat TMPW ni boleh la nak bayar bil streamyx ke, bil tel ke dll.. setiap negeri akan dihantar 1 lori TMPW untuk memudahkan perkhidmatan.. jadi, korang sila la berkunjung ke TMPW berhampiran anda ye.. hehe.. jangan korang pelik pulak kalau korang nampak TMPW ni kat atas jalan raya nanti.. pelancaran ni telah dirasmikan oleh Y.B. Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim tau.. masa dia on da way nak ke dewan untuk lunch time tuh, dia nak jugak bersalam-salam ngan staff TM sekeliling dia.. aku salah sorang yang disalam la.. macam aku pulak artis.. haha boleh ke?? tak kisah la tuh, yang penting makan sedap sangat.. kenyang la makan free kan.. k la tu je la kot wat masa nih.. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...