My Followers

Tuesday, February 2, 2010

Sabah (Part IV)

Dalam pada aku bercuti di KK tu.. mestilah ada antara perkara yang paling menarik sekali terjadi.. aku pun masa perkara ni happen.. macam tak percaya pun ada jugak tau.. rasa maca mimpi pulak.. hehe.. tapi bile dah tampor2 pipi ni berkali-kali rupanya memang aku sedar.. ape punya perasaan la aku nih.. hermm.. sebenarnya perkara yang paling aku teringin sangat nak buat bile datang KK ni nak jumpa member-member sekolah rendah aku dulu.. walaupun aku takde la dapat nak jumpa dengan semua kan.. yela, dari ape yang aku dengar, kebanyakkan dari mereka dah berpindah ke semenanjung.. tak pun sambung belajar kat tempat yang kitaorg tak pasti.. nasib aku baik bile plan yang dirancang menjadi kenyataan tau.. aku akhirnya dapat juga jumpa dengan salah sorang best friend aku dulu masa kat kk.. kitaorg dulu bukanla BFF pun tapi cukuplah kenal rapat antara satu sama lain.. nak tau sape dia? ok la.. kat bawah ni gambar-gambar yang sempat kitaorg snap buat kenangan.. ida maintain je macam dulu.. aku? mengembang je lebih.. hehe..

 
Siti Nurul Hidayah (ida)

best friend forever tau!!

kenagan terindah yang tak dapat aku lupakan

Setelah lebih kurang 12 years terpisah.. akhirnya kitaorang berjumpa semula.. *macam jejak kasih pulak.. kitaorang tak dapat nak lepak lame-lame sangat sebab masing-masing ada hal sendiri.. walaubagaimanapun masa singkat yang ada kitaorg gunakan untuk menghapdate cite-cite terbaru mengenai diri masing2.. huisshh.. aku seronok sangat dapat jumpa ida.. biasanya kalau dah lame terpisah, bile jmpa msti macam malu2 kan? tapi kitaorg takdenya.. main redah jer tau.. aku tak dapat lupakan saat-saat bersama dengan dia.. aku doakan persahabatan kitaorg akan kekal selamaya.. insyallah.. happy ending kan? (^_^)


...end holiday stories..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...