My Followers

Friday, February 19, 2010

Move..Move..Move

Kui..kui..kui.. semalam kan aktiviti publish entry tergendala.. hari ni aku tunaikan janji manismu aku la.. Semalam, pagi-pagi dah kene berpeluh-peluh guna kudrat yang 4 kerat ni kene pindah-randah.. hadoii.. penat okey.. dah la dengan cuaca yang nak panas jer.. rimas aku weiii.. ape kes? department ofis aku tak lamer lagi nak berwajah baru, so.. untuk fasa yg pertama nih, tempat aku antara yang terlibat untuk di makeover dulu.. tu yang kene move kat tempat lain buat sementara waktu nih.. barang aku memang tak banyak sangat, tapi disebabkan dah berkotak-kotak tambah ngan PC aku.. tu yang buat letih nak hangkut semua.. huhu.. tempat baru sementara aku ni best woo.. ada sofa ngan TV lagik.. boring-boring boleh la ngelat ek! haha.. jangan nak berangan la cik ika oii.. takde maknanya ko berpeluang buat demikian.. matikkk kene bambu ngan boss ko nak ker?? harapan jer la.. wat masa ni best la dapat dok dalam cubikel.. orang tak nampak aku tau.. merasa la kejap jadi macam boss.. hehe.. suka la ngeh..ngeh..ngeh.. perasaan lagik... abis aku nak wat caner? dah memang kene move kan.. terpaksa la terima hakikatnyer.. tapi tempat ni tak permenant la, tak lamer lagi dapat la tempat baru.. huhu.. tapi memang agak semak la jugak tempat nih.. penuh ngan fail2 yang aku tak tau pun keperluannya.. tak kisah la, yang penting aku ada tempat nak buat kerja harian aku kan.. walaupun jauh sket dari pandangan boss aku.. hohoho.. takpe2, henfon kan ada.. guna saja!!! tu la pasal entri kali ni dok move..move..move jer.. 
....
......
.......
........
..Tadaaa..

ni la ofis "sementara" aku tuh.. hehe.. kemas x?

 
muka aku mesti ada gak..
muka kontrol yang penat + letih di tempat baru!!
macam tak letih pong.. lalalala.. 

8 comments:

Mimy Hamid said...

nk tumpang golek kat sofa belakng !!!!!!!!!!

RedLife2Love said...

mimyhamid: silakan.. boss tgh tkde ni boleh la wat ayak liur basi sat.. hehe..

liyana said...

ika..gmbr last tu.nape aku nmpk ko dah menyelim je?...hehe musykil nih..ko mkn ape? ape rahsia? kan sharing is caring..ngeeee...

RedLife2Love said...

liyana: eh,aku da lamer slim.. ko tak tau ker? ahaks.. mana ada la slimnya.. ko slh pndang tuh.. same je mcm yg ko slalu jumpa pon.. huhu..

liyana said...

serious ah suke tgk gmbr ko yg last tu. nmpk comel jek..lg2 tang mate tu kan..ngeee ~ ade hrpn mkn mcd x nih...hihi ^_~

RedLife2Love said...

liyana: alamak..malu la ko puji2 cenggitu..hehe..ko nk mcd ker? boleh jer..biler tu ek? ^^

liyana said...

hehe...aku gurau jelah.. ^_~
klu cmni aku kene puji ko hari2 la ek?...ngeee

RedLife2Love said...

liyana: hehe..ko puji selalu takpe, ko dapat pahala.. yg tang kene blnja selalu tu yg payah sket.. hehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...