My Followers

Wednesday, February 17, 2010

Happy Birthday

 
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Syed Umar,
Happy Birthday to you..

Entri ni ditujukan khas buat anak buah tersayang, Syed Umar yang menyambut birthday yang ke 1 tahun pada hari ini (17 Februari 2010).. pembuka birthday awal tahun!! Sekejap je dah setahun kan.. tapi tak reti-reti jugak nak berjalan.. hehe.. asyik nak dukung jer.. bile suh jalan, merengek! hadoii Umar, Umar.. disebabkan hari ni hari Rabu, sis Nadya plan nak buat celebrate birthday Umar pada  hari Ahad nih.. mesti best.. yela, anak buah pertama nak sambut birthday.. excited terlebih la pulak.. hadiah pun aku dah siap beli dah.. melayang RM aku bulan nih.. huhu.. takpela, untuk anak buah kan.. redha jer la.. nway Happy Birthday my dearest Syed Umar.. muah..muah..muah.. dari Auntie mu yang comey nih.. ngeh~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...