My Followers

Wednesday, February 3, 2010

Congrates..congrates!!!

Uiks.. nape tibe-tibe congrates2 bagai nih? harusla aku mengucapkan congrates kepada Yanie kerana telah menjadi pembaca bertuah blog aku yang ke 1406..  beberapa minggu lepas aku ada wat hit counters utk pemenang bertuah ke 1406 tuh *sempena besday aku la.. pastu aku suruh gak printskrin page tu sebagai buktinya kat emel aku kan.. tak sangka owang dekat-dekat je yang dapat ek? jimat duit pos laju aku.. hahahaha.. yela, Yanie ni kan member kat ofis aku.. selalu together-gether kan.. baiklah.. dengan ini aku mengkompemkan yang Yanie akan mendapat hadiah misteri dari aku.. ape hadiahnye? biarlah orang yang bertuah tu je yang tahu.. nway congrates again to you Yanie.. ni buktinya :


p/s :  Sila tuntut hadiah anda dalam masa 7 hari selepas tarikh entri ini di publishkan.. haram maklum ye.. TQ

8 comments:

Nanie-Izailani said...

hahha....klu tak tuntut dlm masa 7 hari kira hadiah burn la ek..takpe la aku nak amik pd hari yg ke 7 baru la ada ong....hahahha

RedLife2Love said...

yanie: aah kira burn la..hehe..

azyla said...

waahh.. sgt besh. eh yani ade blog gak ke?

RedLife2Love said...

azyla: la, ko tak tau ke ila? cian ko kan.. huhu..

azyla said...

tau xpe..byk mende aku miss ;(

RedLife2Love said...

azyla: hehe..takpe la..ko pn bz bljr skrg..nnti dah abis baru sebok update pasl kitaorg ek? =D

miZz_nizZ said...

yanie dpt coz die ulang alik bkak blog ko time dkt2 dgit tu.tol xyanie?haha.aku tulis ni cm knl korang je plak.haha

RedLife2Love said...

mizznizz: tula, aku pn rasa cenggitu.. hehe.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...