My Followers

Thursday, February 25, 2010

Besday Party!!

Sepatutnya entri ni dah lamer terpublish, tapi disebabkan aku sibuk ngan keje-keje kat ofis.. maka terpaksalah aku biarkan kat draft tu dulu.. hehe.. hari ni baru la nak cite walaupun cite ni dah beberapa hari berlalu.. lalalala.. Ahad lepas, 21/2/2010 sis Nadya buat la besday  party untuk anak kesayangan dia Syed Umar tuh secara kecik2 jer.. jemputan untuk saudara terdekat dan kenalan rapat pada sis Nadya jer.. takde la nak celebrate beria pun.. buat la makan2 sket sambil tu melayan kerenah baby boy yang asyik nak berkepit ngan mama dia jer tuh.. tak boleh la mama dia hilang dari pandangan, mesti menangis punya.. tak tau la kenape.. tak payah cite byk, korang enjoy la dengan gambar2 yang telah di snap pada hari tersebut... 

ni la "besday boy" Syed Umar

cupcake sbg kek harijadi yg ditempah
oleh my sis untuk besday boy

 
masa ni tengah nyanyi lagu fav besday boy
..Allah selamatkan kamu..
..Allah selamatkan kamu..
..Allah selamatkan Syed Umar..
..Allah selamatkan kamu..

  
Fuhhhhh.. tiup lilin 1 tahun..
sebenarnya bukan besday boy yang tiup lilin tuh.. 
mama dia yang beria.. hehe jgn marah ar!!

  
dah penat tiup-tiup lilin tuh.. berehat sebentar
dengan mama dia.. amboii, bukan main 
suka lagi besday boy ek dapat dok ngn 
mama dia.. huhu..

  
last but not least, haruslah ende2 dia bergambar jugak
dengan tema kaler merah.. i like okey!! ^^

Dah selesai pun besday party Umar, kitaorang lepak la umah my sis sampai lepas maghrib.. itupun lepas dah tolong2 my sis kemas umah dia seperti sedia kala.. yela, cian dia nak kemas sendiri kan.. sampai jer umah aku, tak payah tunggu lama.. aku pun terus mandi dan tido sebab letih teramat.. ape taknyer.. orang kuat di sebalik party ni tau.. yeke? boleh la.. hehe

2 comments:

Mimy Hamid said...

happy besday baby umar..mesti byk hadiah mainan ni

RedLife2Love said...

mimyhamid: thnks kak mimi for da wish.. jawb bg pihak my sis Nadya.. hehe.. mmg pun hadiah mainan yg boleh blajar punya.. transformer2 tak pandai lagik.. hehe.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...