My Followers

Thursday, February 18, 2010

Aktiviti kala Bercuti

Uiks.. dah lamer aku tak membebel kat blog aku ni kan? bukan tak  nak hapdate.. tak tau nak share ape ngan korang la.. huhu.. sepanjang cuti ni aku byk habiskan masa bersama yang tersayang jer.. Opss!! bukan kekasih hati ke aper ek.. yela, aku kan masih single lagik.. haha.. sudah la bikin propa jer lebih.. mestilah spent time ngan famili aku jer.. asyik kerja..kerja..kerja je kan.. ni la time nak manja2 di samping famili terchenta kan.. nak tau ape aktiviti aku sepanjang cuti nih? adalah memasak, dekorasi rumah supaya kelihatan lebih tersusun dan kemas, jalan2 ke Tesco, Giant, Midvalley dan IKEA jer la.. kepentingan diri sendiri??!! habis-habis pun ngadap lappy sambil mengonline facebook, youtube, layan lagu-lagu best dan membaca blog blogger lain.. ape lagi aku buat ek.. hah.. paling selalu aku buat  bile cuti of coz tengok TV sudah.. lepas satu cite satu cite aku tengok.. biler dah bosan tahap gaban aku nek atas pegi bilik dan bersenang-lenang tido kat atas katil.. best giler dowh.. hahaa... aktiviti yang menyeronokkan sepanjang cuti kali nih.. tu je kot aku buat time cuti-cuti tahun baru cina nih.. bile nak cuti lamer cenggini lagi ek?? nikmatnya la berehat kat rumah.. hehe..

2 comments:

Mimy Hamid said...

nikmat kan dapat golek2 pastu pasang kipas kuat.....pehhh syiokk

RedLife2Love said...

mimyhamid: aah la kak mimi..mmg nikmat tapi dgn cuaca panas skrg ni agak terbatas sket la kot.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...