My Followers

Tuesday, January 19, 2010

Visit Dania Batrisya

Semalam Ahad 17/01/10, aku dan member aku eykin plan nak pegi tengok member aku yang sorang ni yang baru melahirkan baby pada 5 Disember 2009 dengan berat 2.75kg.. 


Dania Batrisya

Mula-mula nak pegi bulan 12 lepas, tapi biasa la dah hujung tahun kan.. banyak jer aktiviti mingguan masing-masing yang bz itu.. dah puas dok menunda jer tarikhnyer.. akhirnya semalam aku dan eykin gagahkan juga pegi tengok Nadirah dan baby barunya.. baby ni anak kedua dia.. yang first, Dalili Batrisya da besar pun umo kat 3 tahun.. dah rezeki kan, yang second pun dapat anak pempuan jugak.. aku dan ekin gerak dalam kul 12 pegi singgah Warta kejap nak beli gift sket utk Dania *bajet Awan Dania la nih.. pastu terus la memulakan  tujuan asal  pegi carik uma Nad.. tak susah sangat mencari, lebih kurang 10 minit kitaorg dah smpi kat uma Nad.. dah lamer sgt tak jumpa Nad nih, aku pun ape lagik.. peluk cium bagai lepas rindu kan.. hehe.. tak kira! pedulik la.. mmg betul pun aku rindu kat dia...lalalala.. abis la bergosip sumer kan.. update ape yang tak terhapdate dulu.. haruslah kan aktiviti yang selalu dibuat waktu belajar dulu.. kiranya ni melawat baby baru sambil dok mengimbas kenangan lamer la nih.. hehe.. Nway, Congratulation my dear Nadirah for your new baby born..


aku pun nak jugak bergambar ngan
Dania.. sedap dia tido tau..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...