My Followers

Monday, January 18, 2010

Sara

Entri ni minggu lepas punya story tau.. tapi sebab tak sempat nak hapdate.. hari ni baru berkesempatan nak publish kat korang.. hehe.. sowieee... aku pun tak plan sebenarnya nak pegi melawat kak Haliana kat Pantai Bangsar yang baru melahirkan baby Sara (itulah nama yg dirancang kak haliana utk anaknya).. disebabkan kat Menara TM ni terlalu bermasalah dgn parking.. jadi, ramai la yang nak pegi tapi malas nak kua parking sbb percentage utk dapat balik parking sangat la tipis.. *seb baik aku tak bawak keta.. pastu kak Akhma dgn baik hati nak bagi pinjamkan keta dia utk kitaorg pegi visit kak haliana la.. sekali amik ko.. kak Akhma pulak parking kat park yg berbayar.. sekali keta dah kene block ngan keta2 yang lain.. mmg harapan la nak dapat kua kan.. sekali aku, kak Noriah, kak Dilla dan kak Norli pegi je la nek teksi.. tunggu teksi kat 5 minit jer.. terus la pegi Pantai Bangsar tuh.. nasib kitaorg baik sbb kak haliana ada kat bilik.. dapat la tengok baby dia jugak.. ni gambar baby yang aku dapat snap.. comel sangat.. Congratulations kak Haliana for your new baby born.. 




4 comments:

IdzaLia said...

comeinya baby pipi merah ni... cubitt cikit..

Mimy Hamid said...

shomel ...haliana junior..sama ngan mummy dia

azyla said...

kak yana dh bersalin eh..
comey nye. ;)

RedLife2Love said...

Idzalia: cubit la, mmg comel pon.. hehe =)

mimyhamid: tula,muka same cam kak haliana kan? kecik2 da pndai senyum2 tau.. comel jer..

azyla: aah, ari selasa lepas.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...