My Followers

Saturday, January 2, 2010

KISS - Because I'm A Girl

Hari tu aku ada post entri video klip Timeless - Jang Ri In ft. Junsu kan? kali ni aku nak share satu lagi video klip korea yang aku rasa mostly daripada korang pun faveret kat lagu nih.. lagipun entri ni nak tunaikan permintaan sis Mimiey yang suruh aku post entri untuk video klip lagu nih.. aku pun dengan rajinnyer mencari la video klip ni kat youtube dan tepek la kat entri aku kali nih.. siap dengan subtitles english lagik.. aku harap korang suker la dengan lagu ni sebab aku pun suker kt lagu ni jugak.. enjoy the song guys!!
 

2 comments:

Mimy Hamid said...

yer ini yg kita cari..thanks ika

RedLife2Love said...

mimyhamid: ur welcome kak mimi.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...