My Followers

Monday, January 11, 2010

AJL 24



Wah, orang lain dok publish entri pasal AJL 24 kan.. aku pun nak jugak.. tak nak dicop ketinggalan zaman.. tak amik tau industri seni tanah air.. haha.. poyo jer aku ney.. macam la artis!! isk.. ape emo2 nih.. aku just nak wish Congratulations kepada semua pemenang di Anugerah Juara Lagu ke-24 semalam, Ahad 10 January 2009 yang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.. setakat ni aku berpuas hati dengan keputusan pihak juri.. mereka yang menang sangat layak dengan anugerah yang dorang menang.. ape-ape pun aku dah agak yang Aizat akan menang besar untuk AJL kali nih.. huiyeah!!! aku gumbira dengan keputusan semalam.. tido dengan lena sangat..

Keputusan AJL ke-24:


Anugerah Vokal Terbaik :  
Black - Aku Cinta Sayang Kamu

Anugerah Juara Lagu Tempat ke-3 :  
Faizal Tahir - Bencinta

Anugerah Juara Lagu Tempat ke-2 :  
Yuna - Dan Sebenarnya


Anugerah Juara Lagu Pertama :  
Aizat - Pergi

Anugerah Persembahan Terbaik : 
Aizat - Kau Aku

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...