My Followers

Thursday, October 29, 2009

Edicted Games Facebook!!!

Mesti sape yg baca tajuk ni akan gelakkan aku tahap cipan kan..kan..kan..
aku dah taw dah korg msti gelak punya.. ni yg mls nk cite nih..
 tp aku nk share jgk pasal edicted games ni.. TAK KIRE!!
aku msa mula2 join fb tk pnah trpikir pn pasal nk join2 game ni sume..
yela, niat suci murni join fb sbb nk carik kwn2 sekolah,
kolej n tambah kenalan je..
tp skrg ape sdh jadi r?? perkataan EDICTED tu mmg sgt
sesuweeeiiii utk aku nih..
ape taknyer, blik je dri koje wajib on lappy dlu pastu on9 game fb..
aku ada 4 game yg aku main, cma 1 game ni aku layan mmg
High Class taw.. hahaha..
 merepek la aku nih.. nk tau ape game aku main kt FB?
 ha.. sila la scroll down tuhh.. silala gelak smpi terburai isi pewut korg..
 1. Farmville
 2. Sorority Girls
3. Farmtown
4. Aquarium 

Kalau tak tgk 4 games kat atas ni sehari mmg tak lengkap idup..
 yg kat tangga no.1 mmg perkara WAJIB utk aku on ari2..
sbb tu aku letak farmville tu kat no.1 kan.. 
*(yang lain tu dah jarang on sbb mls nk layan.. hehe..) 
harvest okey tanaman aku.. kalau tak mati terkulai je..

penat2 plow tibe-tibe tak harvest.. rugi la, tu sumer duit..
betul tak korg2 sekalian yg main.. =P
haruslah skrg aku dah smpi LEVEL 25 ongoing 26..
tkde la hebat tp hebat la jgk dri korg yg x main..hehehe..


ni la gmbr farmville aku skrg? cantek x? hehe =P
aku dah jadi penanam yg berjaya!!! hooorayyy....

kes ni bermula bile frenlist fb aku asyik invite aku jd neighbour dorg..
aku pn pk gak ape la game yg dorg sibok invite aku nih..
skali 1 hari, aku pn accept la sume2.. hamekkk ko..
terus ari2 ngadap lappy men kejadah games ni smua kan!!
adoiiiyaiiii.. sape nk jawab nih..

Pn. Habibah siap membebel kat aku "ko dah tkde game lain ke nk main?
game tanam2 ni jgk yg jdi pilihan." time tu aku gelak mmg tak
berenti la.. aku pn rasa lawak gile mak aku sound aku mcm tuh..
walau ape pn, aku tk kisah org lain nk ckp ape..
yg penting aku harvest tanaman aku ari2 kan.. BEST okey..
ala..mengisi masa yg lapang sambil2 lyn fb.. tak slh pe..

ermm.. ada x sape2 yg edicted game farmville ni mcm aku??
help me..help me..help me..
huahuahuahuahua~~~~~ lol =P

Wednesday, October 28, 2009

Melayan diri di Istana Kayangan.. hohoho

Ekceli entri kali tkde ape sgt pn, just nk share yg
aku telah pegi ke Istana Kayangan bersama teman2 seperjuangan..
Ini merupakan pertama kali aku menjejakkan kaki ke istana ini..
selama ni klu drive lalu sebelah tgk je smbil bermonolog sndiri
"bila agknye aku dpt msuk kat dlm istana ni ek?"
hahaha.. itu smua tipu je sje nk sdpkan intro..

Ini cite yg sebenarnya la.. last Thursday, 22/10/09..
team GIA telah berkampung selama 2 jam di
Palace of Golden Horses utk aktiviti Luncheon sempena
Majlis Salam Mesra Aidilfitri..
walaupun dh abis raya, ni mjlis khas utk kitaorg..
kebetulan meraikan jgak keberangkatan big bos ke
Tanah Suci Mekah.. *moga slamat pgi dan balik
Best gak la sbb almost everyone ada utk luncheon nih..
sgtla happening w/pn ni 2nd time wat kat POGH..
bg aku yg bru nk 1st time nih, sonok gile beb..
tmpatnya cantek2.. byk kuda, dah name pn golden horses kan..
mls r nk tulis byk2.. gmbr2 di bwah menerangkan smuanya..

 
ni semua ladies GIA yg berjaya disatukan.. hehe
acara *tangga wajib tiap2 tahun ye!


ni aktiviti kami2 yg tgh gile gambor!! suke la tuh..
dlm toilet pn jadik taw


yg ni plak ape kes? sje nk tunjuk baju raya msing2 la..
tu pn xtaw.. lol.. =P


END ENTRI ABOUT RAYA.. MaYB??


Monday, October 26, 2009

Yang Terbaik

Ku selalu memikirkan tentang kita
Apa pun yang harapan yang dikejar
Kerna aku masih penuh rasa ragu
Melihat kau seperti tak bersungguh

Chorus
Jika kau mencinta
Berikanlah ku rasa
Diriku dah berikan yang terbaik
Dan bukannya nak mengungkit
Siapa benar siapa salah
Siapa menang siapa kalah
Dah berikan yang terbaik
Memaksa hati merisik
Mungkin kau bukan teman hidup
Yang terbaik untukku

Memang benar ku amat mencintai mu
Dan harapkan di sana pun begitu
Tetapi kau tak luahkan perasaan
Apa lagi memberikan ku kasih

Ulang Chorus 2X

Wednesday, October 21, 2009

Open House Kak Chik

Tak abis2 cite psl open house jer,
makan.. makan n makan.. xde cite lain ker?
bile aku nk kurangkan makan ni..
kang tak pegi, rugi kan.. yela org msk sdap2.. hehe..

Last Saturday, 17/10/09..
Aku, Azyla n kak Noriah buat plan nk g Seremban
naik tren komuter je.. *(1st time kak Noriah nek komuter)
yela msing2 mls nk drive.. penat whoooo.. =P
lebih kurg 6:25 ptg kitaorg nek komuter dari
setesen Bandar Tasik Selatan smpi Seremban slps 1jam..
kat setesen Seremban kak Fadh amik kitaorg..
singgah uma kak Akhma plak, tkr keta beso sket (Rush ok!!)
pastu dri uma kak Akhma trus la ke Senawang..
Senawang tu la letaknye uma kak Chik.. adoiiyaiii..

Smpi je uma kak Chik kitaorg tkde tgu lame2 trus
makan2 time.. hehhee.. jgn buang masa la konon..
kitaorg ni jauh lagi perjalanannyer.. kan??
uma kak Chik ni baru tkde perabot lagi..
so, sume kena makan bersimpuh kat bawah.. ayu seyh..
aku pn makan sume yg kak Chik hidangkan..
Nasi ayam, Laksa kedah, Cendol, Desert..
smpi senak penuh pewut aku nih sumbat makan..
dah lepas msing2 mentekedarah makan, aktiviti yg biasa la..
amik gambar okey.. perkara wajib nih..

tak blh nk snap byk2.. masa x mengizinkan..
ni je la yg ada utk tatapan kamu2 semua ye.. =)
gambar beramai-ramai.. meriah je!!


suasana di rumah kak Chik.. tgk2 kitaorg mkn bersimpuh..
ayu kan?? makan dah la byk.. semput pewut nih..
nmpk bunga tuh.. kak Haziya bg (handmade) utk kak Chik..


Tag photo: kak Akhma, kak Chik (tuan rumah), kak Noriah,
Aku, Azyla n kak Fadh


THANKS KAK CHIK 4 TREATS!!
next year buat lg taw.. =)

Tuesday, October 20, 2009

go Subway!!!



Kelihatannya aku kini semakin gile utk melantak makan Subway..
w/pn makanannyer simple (sama mcm sandwich) jer..
tp nikmatnya.. mmg sedap la.. aku pn xtau kenape..
aku tak kisah klu korg tak sependapat ngn aku..
bg aku.. subway ni sgt sesuai utk org2 mcm aku yg "ON DIET"..
ceh! klu x caner blh kelihatan kurus utk berkebaya kan..kan.. =P
dah..dah.. jgn nk mulakan perasan diri tu blh x??

Semalam la pas balik dri hospital Pantai, tgk my boss pnya
baby girl.. kitaorg which is 'Aku, Azyla, kak Zana n kak Haliana'
telah merayapkan diri ke bangsar utk lunch..
msa tu da pukul 2:30 p.m. kot, tp kitaorg ttp redah je nak
g makan Subway kat Bangsar tuh..
ni smua sbb aku yg meroyan nk mkn Subway okey..
dorg yg lain sume pn ok je ngn choice aku.. so, What??!!

MENU of the DAY



kalau ikutkan nafsu makan mmg tak cukup 6 inch nih.. haha..
seb baik la msih waras berfikir kan, kira cukup la 6 inch tuh..
 semalam sgt la puas ati aku bile dpt gak mkn Subway nih..
korg2, ada x yg nk blnja aku Subway plak pasni?
*wink.. *wink.. *wink..

GIA Potluck Raya 2009 (part II)

Baikla smua..seperti yg dijanjikan pda entri yg lepas aku
nk updated blog utk Potluck Raya yg byk gmbr2 n posing2 kan?
so, entri kali ni aku kotakan janji manismu aku yer..
gmbr mmg byk.. dok mngumpul dri Diana, sis Haliana,
sis Akhma dan sis Linda..
ni harusla sbb kamera mahal.. haha..

malas la nk tulis byk2.. korg bkn nk baca pun..
kat bwh ni aku bg la korg tgk gmbr2 sumer time
Potluck Raya aritu..
harap korg sumer suke + enjoy la yer..
klu x cantik.. aku mintak maap byk2..
ni gmbr yg aku rasa cantik n seronok utk share ngn korg2..


Tag photo: kak Ros, kak Azeeta, kak Mimy, kak Ida, kak Ween,
kak Fadh, kak Akhma, kak Rin, kak Zana, Diana n kak Wany..


Tag photo: Aku, kak Azeeta, kak Zana, dan Diana

ermm.. rasa2 puas x tgk gmbr2 kat entri nih?
ape??? x puas.. eleh poyo je bermonolog sendiri aku nih..
jgn la nk perasan.. aku hrp korg puas la ye..
tak rajin la upload byk2 sgt.. ni pn jdi la kan..
hehehe..
eh!! baru aku prasan tkde gmbr staff laki2 ek?
xpela, dorg sume pn tak beria amik gmbr mcm kitaorg..
jdi.. xpyh la kowt kan.. *teeeettttttt..


*KERIANGAN BERSAMA*

GIA Potluck Raya 2009 (part I)

Last Friday, 16/10/2009 dept. GIA ada la organize potluck raya 2009..
potluck ni di plan dgn cara tak sengaja oleh sis Adeeb (1 of our auditors)..
jdi, start ari selasa sis dh bizi antr emel kat smua ladies GIA utk
contribute masakan msing2.. hehee..
 aku pn dgn murah ati nk contribute PUDING CARAMEL..
ni la time nk bg ofismate "rasa air tangan" aku kan..

mula2 ingtkan x jdi la nk buat on friday tu.. tpi tibe2 ramai plak
yg reply kata ON je ari tuh.. w/pn TM buat open hse jgk..
kitaorg kesah ape kan.. tetap nk buat jgk ari yg same..
ramai gak la yg contribute aritu.. mcm2 makanan ada..
western, malay, desert, fruits, drinks..
time ni la sumer ada nk dimakan beramai2..
sharing is caring la katakan.. hahaha..


ni semua juadah desert yg ada.. yummy!!
ha..yg Puding Caramel tu aku buat okey..


ni plak antara dishes yg ada.. ada lg tp x upload sumer..
byk smpi xtaw nk makan yg mana.. smua pn sedap!!!


next entri cite pasal gmbr n posing2 time potluck ni ye..
xnk la updated sumer skali.. tak gempak!!
harus ikut part msing2.. supaya tk keliru.. hehe =P







New Baby Girl was Born



Comey x??

Hermmm.. just nk share new baby girl was born..
msti tertanya-tanya baby girl sape kan??
ok2.. jgn gaduh2 pasal baby girl yg comey ni ye..
utk pengetahuan smua.. baby girl ni adalah anak kepada
boss aku.. ENCIK NIZAM ABDULLAH ye..
baby girl ni telah melihat dunia pada hari
Ahad, 18/10/2009 pukul 6:08 p.m. (klu xsilap aku)
dgn berat 2.98 kg..
ada kemungkinan my boss akan berikan nama baby girl ni
Aisyah.. i like that name.. sweet jer..
sekian.. =P




Monday, October 19, 2009

"Gadis Kebaya"

Dear Ladies,
aku wrote this entri sbb aku suka la.. hehee..
ekceli, aku nk tunjuk kat korg2 sume yg aku dah lame x pkai kebaya,
jdi utk entri ni edisi khas aku nk show off sket yg aku
begitu ayu apabila memakai kebaya itu..

kebetulan plak last friday ada Potluck Raya kat GIA dept..
dan kebetulan jgk cik diana ajak aku pki, aku pn selongkar la almari bju..
sekali, jmpa la bju kebaya coklat ni.. last aku pki msa kawin sepupu
sbb dia buat tema coklat.. nk jdi cerita kan, dlu pkai bju ni mcm
sarung nangka sbb dolu2 agk *mok terlebih..
skrg?? wah best giler rasa ati biler dah blh sarung n
"look gorgeous"..
perasan terlebih la aku ni plak!!!!

motiff entri? nk bgtau korg yg aku dah blh pki bju kebaya
coklat yg aku rasa dah kat 2 thun ada dlm almari aku tuh.. hehee..
jdi ape mknanya tu ek?? hermmmm.. let's think together..
so, kat bwh ni gmbr aku  n cik diana yg sgt2 la ayu
posing baik punyer
memakai kebaya berserta jeans di hari jumaat yg mulia..
itu la gadis kebaya.. harusla *wink..*wink..







Thursday, October 15, 2009

Sampul "Misteri" berwarna Hijau

Entri kali ni aku nk buat korg2 yg baca tertanya2 sket.. haha..
kenpa plak nih? mcm la gempak sgt cite aku..
pada 14/10/09 bersamaan ari Rabu iaitu semalam, ada seorang
insan yg pemurah+baik hati
telah mberikan aku sekeping sampul "misteri" yg berwarna hijau kpd aku..
motif??? AKU DAPAT DUIT RAYA laaa..
itupun xtaw lg ker? =P
sape sangka kan, aku yg berumur 22 thn n BERKERJA ni msih
dapat duit raya.. kan..kan..kan..

Nilai dlm sampul misteri nih? opss sori, tak blh bgtaw..
itu rahsia antara aku n insan yg pemurah lg baik hati tu je ye..
nanti gosip plak.. xboleh.. xboleh..
demi mnjaga amanah yg diberi, aku prefer utk merahsiakan shj NILAI
duit dlm smpul nih.. at least aku bgtau la yg nilainya agk byk la jgk..
korg agk2 brape nilai dlm sampul hijau nih? teka cepat!!

Ekceli..tu je la aku nk share pown..
tak tau nk tulis ape arini.. smlm da la bz sket..
tak smpat2 nk update blog la..
so, arini mood mcm hepi sket sbb nk share psl smpul misteri smlm..
tu je la kot.. hehe..

Perhatian semua..
ni la sampul "misteri" hijau yg aku dpt semalam tuh..
walaupun sampulnya tak brape nak menarik,
tapi nilai di dalamnye sangatla menarik ye..


tgk2, siap ada nama aku lagi okey..


KORG2 sumer.. SILA LA JELEWS TAW!!!!

Tuesday, October 13, 2009

Open House x-Classmate

Kate Raya sebulan kan.. so, byk la invitation ke Open House
bile tibe weekend.. antaranya ni open house mbr aku,
MIMI SURAYA ZABIHI
 msa Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tasik Selatan (SMKBTS)..
 aku kwn ngn dia stat form 1 la, bru ni jmpa blik kat 5 thn lamanya itupn
kebetulan mbr aku Bella ajak aku tman dia.. huhuhu..
pnya la lame x jmp mimi kan, skali jmpa mcm artis da aku tgk dia..
bak kata mbr aku syafiQ.. SO HOT!! hahaha..
Aku pn best la kan nk jmpa mbr2 lamer.. tp tak ramai yg dpt pgi sbb
dorg sume tgh sibok nk final exam kan..
plak tu jauh2 kat serata negeri kat Malaysia nih.. hehhee..
Aku ngn Bella je antra yg da msuk alam bekerja..
ramai lg mbr2 aku yg prefer smbg
degree kat uitm Shah Alam n sewaktu dgnnya..

Memg sonok sgt bile da dpt jmpa kan.. yela, dolu2 msa sekolah
sume skema, muka stok suci tak hengat kan..
skrg?? ape kes?? sume dah tmbh maju okey..
 fesyen da brubah.. msing2 da pndai bergaya sakan, make up2 sket..
Tp, klu tkde yg lame xkan adala yg baru.. hehe..
 skrg ni sume da up-to-date kan.. cun2 belaka!!

Bile da jmpa, mula la gosip2 msa sek dulu kan.. nk cite dari A smpi Z
pn tak cukup 1 hari..sume nk cite time tu jgk..
 aku ni rugi sket la sbb msa form 4 n form 5 aku dah tkde kat sekolah nih..
yela, kputusan alhmdulillah cemerlang (cemerlang ker??)
aku dpt la msuk Teknik.. jdi byk gak gosip yg aku trtinggal..
ni yg da jmpa bru sibok nk update sume2... harus la kan???

Dah puas makan2 n update gosip2 ape yg patut..
perkara WAJIB mestilah snap..snap utk kenangan..
gmbr amik x byk tp blh la nk share ngn korg mbr2 sek aku dulu..
comey2 je skrg trmasuk la aku!!! hermmm..



aku N bella


mimi N aku
                                               

x suke sgt gmbr ni sbb nmpak aku *mok le.. huhu
frm left:  aku, bella, mimi n syafiQ




CAYANG KORANG SUMER!!!!!!

Monday, October 12, 2009

Sungei Wang Walks

ape kene mengena ngan Sungei Wang ni ek??
ermm.. aku nk bgtaw la yg jmaat lepas 9/10/09, aku teman la ofismate aku yanie g sungei wang.. ni kes nk beli baju utk flower gurls dia masa sanding kt Perak nnti lor..
 aku kan KAWAN yg baik harusla teman dia kan..
lgpn dh lame tk g area sana..
so, aku pn pntang di ajak trus la setuju kan.. hehee...

dah smpi kat sungei wang tu kitaorg trus la operasi carik kedai yg ada jual
baju flower gurls tuh.. tp hampeh jer, tkde byk la kedai yg jual..
ada pn kedai2 jual bju fesyen org dewasa jerk.. kitaorg tk putus asa,
round2 gak nk puaskan ati kan.. tup..tup
ada la 1 or 2 kedai jual bju yg dicari TP kan..
harga sume around rm100 n above sepasang ye..
bg aku hrga tu agak mahal la.. huhu.. yanie pn xnk gak sbb mahal sgt..
lastly yanie decide xnk beli kt sungei wang,
 dia nk survey kat ampang point dlu..
aku pn agreed la jgk sbb mana tau kat area
 ampang tu lg ok kan.. harga pn murah2.. tu yg penting!!!

biler da pnat jalan2.. perut pn da lapor giler.. kitaorg pn plan r nk mkn2..
siap g tgk kat directory ada restoran ape kat sungei wang tu taw!!
pastu tringat plak kak mimi ada suggest g mkn kat
PAK HAILAM KOPITIAM.. tekan sini
kitaorg pn trus redah nk try mkn kat ctu je.. senang kan..
kat bwah ni sume gmbr kitaorg la smntra nk tgu mkn n tgh mkan ye..
jgn la korg jelews plak taw..taw..taw.. hehe


msing2 tgh sebok tgk menu nk mkan ape..
kusyuk gile!!


MENU of THE DAY!!

 
Asam Laksa


Nasi Lemak Rendang Beef


Sirap Bandung w Cincau

 Tibe2 msuk bab mkan plak ek.. tdi bkn cite g sungei wang ke???
whatever la..
aku ni asyik cite bab g makan je kan..
mmg jauh lgi la azam nk menurunkan berat badan yg mmg dah berat nih!!!
tensen..tensen..tensen..
ermm..tak kesah la yg pnting aku sihat n hepi sudah.. KAN?



aku suka gmbr ni jadi aku letak la kat end of entri yer..
comei x?? nmpk suci je.. wink* wink*
ape motif ek.. hehe


Friday, October 9, 2009

Pizza Hut bersama Diana

uiks..name restoran lg kat tajuk tuh.. rasanya entri lepas bru cite g mkn kt Tony Roma's.. ni dh msuk entri bru kat Pizza Hut plaks.. sgt la kes mentekedarah melantak ngn Diana ni mmg tkde tmpt lain r klu dah sblh opis jerk (mana lg klu bkn Midvalley).. kejadian ni happen ari selasa bru2 ni pada 6/10/09 time lunch of coz.. 

ceh!! pda mulanya plan nk mkn kat food court je sbb smlmnye bru pas mkn Secret Recipe kat menara TM tuh.. konon nk sve bdget la kan.. tp Cik Diana mcm tak sudi je nk mkn kat food court kt wyg tu, aku pn dgn gamble ajak mkn Pizza Hut je.. lgpn skrg kan tgh promosi 25% lebih cheese utk set pizza.. yeke? aku rasa samer je mcm yg dolu2.. tp x kisah la, yg pnting pewut aku n diana kenyang time tuh.. pastu mesti sedap la kan.. hehe..


ni pizza yg aku order n fav giler :
Hawaiian Chicken
                      

ni plak yg diana order :
Super Supreme kowt


ni la plak set dish yg ada sotong, udang n kentang tuh..
aku lupa r name dier.. hehe.. sowieee


aku minum ice lemon tea n diana plak milo ice

ni plak time aku n diana yg sengal tunggu order yg tlah di "serve" oleh mat bangla.. giler teror mat bangla tu speaking english ngn aku msa nk take order.. tibe2 malu jap aku n diana sbb tak brape reti nk reply back.. tp sbb tk nk malukan diri, aku blasah gak speaking kat dia nk amik order ape kan.. asalkan dia phm aku nk order yg mana sudehhh..
haruslah berjiwa kental kejap!!


Diana cover dagu lapis dia, sbb tu pose ayu jer!!
hahaha.. lawak r ko diana..


aku mestila maintain je kan..
sakit mata pn redah jer!!

da puas melantak kat pizza, aku n diana pn sambung la proses
jalan2 kat midvalley tuh.. g la msuk charles n keith jap cuci
 mata kat kasut2 yg ada.. siap la nxt week gaji, aku nk rembat r
wedges kat ctu.. aku kan pengumpul wedges (kak mimi ckp la)..
dri aritu lagi dok ngidam taw.. hehe.. pastu g plak JJ kat side bedsheet..
aku da lame nk beli tp mls thp gaban nk kua duit,
so aritu aku tgk sale 50% n 70%.. aku pn mls nk pkir byk2,
aku amik la 1 bedsheet gmbr teddy bear
besar ada love2 lg taw.. harga?? RM35.90 after diskaun okey..
sgt la murah.. blh r buat tkr2 cadar 2 mgu skali kan.. haruslah variety..
diana pn amik gak 1 utk hadiah kt mbr dia..
jam da kul 15:00pm diana pn chaw blik opis.. tp aku?? blik uma je la..
TIDO.. Zzzzzz


Makan Free at Tony Roma's



Sebenarnya makan free ni happen sabtu lepas 3/10/09 kt Midvalley di mana sis nadzrah aku sgt la bermurah ati nk blnja seisi rumah kat restoran yg mahal ni.. MAHAL KE?? ni smua gara2 sis da tkr koje n dpt 1st gaji.. sis pn niat r nk blnja family aku mkn.. tp sgt la berbaloi sbb makanan dia sedap okey.. family aku ni bkn la jnis yg slalu mkn mewah kat tmpt high class mcm tuh.. tpi dah org nk blnja kan, aku sediakan perut je la.. hehe..

msing2 biler da puas tgu makanan lmbt sgt, harusla snap..snap pic kan..
smua tgh meroyan tahan pewut yg lapor dri tgahari xmkn smata2
nk tgu Tony Roma's..
nasib la badan.. sape suruh x mkan dlu!!


ni la Mrs Habibah n Mr Syed Ali
insan yg ter"Chenta" dlm our family


harus la 3 ank dara Syed Ali ni bergambar
                                   

ni plak hepi family sis Nadya n bro Hassan melayan
kerenah ank dorg Syed Umar


Pastu dlm 20 minit tgu, akhirnya hidangan yg dipesan telah tiba!!
msing2 da tak tgu lamer da.. dpt je mknan trus la "menyenap" gmbr dlu..
pastu bru la melantak smpi habis.. smbil2 tu sharing is caring okey..
yela, tkr2 rasa hidangan.. mana taw pasni nk g ngn trsayang berdua plakkkss.. =)



kat atas ni smua yg kitaorg mkn.. ni pn tak amik smua sbb lupa..
dah mkn sedap sgt kan.. hehehe


 Paling penting!!!!
kat bawah ni of coz my cutey gmbr ngn sis yg blnja la..



ni la sis Nadzrah aku yg baik ati blnja mkn..
TQ sis, nnti blnja lg ek??


Thursday, October 8, 2009

"org baru"

wah!! tgk tajuk mcm la best sgt kan? padahal biasa je pwn..

sbnrnya nk introduce je yg skrg ni aku dh mula jinak2 dlm dunia blog nih..
ni smua sbb mbr2 ofis yg pedajal beria-ia ajak aku buat blog..
so, di atas permintaan dorg2 ni (mcm la rmi sgt yg mintak) kan??
ni la my "org baru" dlm idup aku skrg.. hehehe..

mgkin pd prmulaan entri ni tkde la yg happening sgt pn..
nama pn "permulaan" kan..
blog ni tk sehebat blog yg dah ada kt dunia blogging skrg..
aku hnya antra yg trpencil bru nk mula gatal buat blog..
aku hrp ada la org2 yg akn sudi nk brkongsi idea n cara2
utk buat blog aku jdi happening gak..
boleh x??

k la, nnti aku rajin aku tmbh entri baru ye..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...