My Followers

Tuesday, December 8, 2009

Wedding Planner

Hi semua.. arini aku nak share something ngan korang2.. mungkin entri ni lebih sesuai untuk mereka2 yang bakal menjadi tunangan orang atau bakal melangsungkan perkahwinan.. biasa la dah ujung2 tahun, pastu tambah lagi time cuti sekolah kan.. banyak la majlis kenduri kawin.. bila dah byk majlis kenduri kawin, byk la pulak jemputan kawinnyer.. sampai dah tak tahu nak pegi yang mana.. siap tu ada yg bertindih2.. terkejar2 nak pegi semua.. bkn tamak tapi memenuhi jemputan.. hehehehe.. JD, ape yang aku nak share ni mengenai sebuah butik pengantin yang aku rasa sesuai untuk mereka2 yang bakal melangsungkan majlis2 perkahwinan@pertunangan, mungkin tidak tahun ni tapi tahun hadapan kan.. aku dapat info pasal butik ni pun dari rancangan "APA KATA WANITA - ZAMZARINA" yang ditayangkan kat TV1 setiap hari ahad.. tgah masak kat dapur kan.. sambil2 tu skali la dok tengok tv, tv tetap layan tau w/pun tgh sebok masak.. tu yang tengok segmen kawin2 ni dok memaparkan pasal butik nih.. pakej2 yang ditawarkan agak berpatutan dan munasabah la kan.. pastu utk pengetahuan korang, baju2 kat butik ni diimport dari indon ok.. korang pn tau2 la kain2 dari indon kan cantik2 dengan labuci nih.. memang berbaloi-baloi bak kata iklan celcom tuh.. hehe.. most important thing, butik ni ada jugak menyediakan saiz baju pengantin yang bersaiz besar macam aku nih ha.. best kan? so, tak pyh la aku cite banyak2, klu korang nak tau lebih pasal butik ni atau pakej2 yg korang nak, korang boleh terus je tengok website butik ni kat glamourouswedding  pandai2 la korang deal ngan owner butik ni yang terletak kat area Setapak jer.. aku harap info ni berguna untuk korang2 yang bakal menjadi raja sehari tahun hadapan.. tahun ni dah tak sempat pun.. hehe..  Selamat Mencuba ye.. =D

3 comments:

Nanie-Izailani said...

ko patut bg info ni kat k.mimi..hhee

Mimy Hamid said...

thanks dah terjah pungggggggg

RedLife2Love said...

yanie: dah bg dulu sblum publish.. hehe..advanced sket =P

mimyhamid: ur welcome dear!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...