My Followers

Tuesday, December 22, 2009

Tak Serupa?



Ape motip aku letak gambar kat atas nih? takde motip cuma tertanya-tanya gambar kat atas ni ada rupa aku ke tak ek? yela.. baru je kejap tadi ofismate aku a.k.a kak Maya bersesi soal jawab ngan aku  

kak Maya : "gambar kat fb tu ika ker?" 

aku yang tercengang-cengang menjawab..

aku : "iyelah,  kenaper ek?"

kak Maya : "tengok nama betul, tapi bile tengok gambar nampak lain".

aku : "hehe.. mungkin sebab cahaya lebih kot".

ape2 la jawapan aku bagi kan.. gambar ni aku letak kat profile picture kat fb aku.. tak kisah la.. tapi aku tengok gambar ni memang rupa aku pun.. ape yang lain ek?? korang rasa? sila komen ye.. tenkiu =)

9 comments:

Sharinginfoz said...

sama kot..

Nanie-Izailani said...

tah nyer....aku nmpak je taik lalat ko tuh.hehe

RedLife2Love said...

sharinginfoz: sama je kan? hermm..

yanie: tu la pasal..owg kenal aku pn sbb taik lalat tuh.. hehe..

Mimy Hamid said...

teknik gambar lawaaaaaaa

RedLife2Love said...

mimyhamid: tula, mgkin sebab dah edit tu yg nmpak cantik.. pastu tmbh lighting keimanan tu skali.. hehe..

Mimy Hamid said...

ecehhhhhhhhhhhhh keimanan gitu..

RedLife2Love said...

mimyhamid: haha..bukan slalu dapat kan.. =D

TinTaDariHaTi said...

mata tu nmpak cantik... nmpak galak.. tang bibir tu nmpak same je..

RedLife2Love said...

tintadarihati: hermm.. hehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...