My Followers

Tuesday, December 22, 2009

Raja Sehari Mastura & Azfar

Pengantin : Mastura & Azfar
Tempat : Taman Shamelin, Cheras
Tarikh: 19 Disember 2009

Seperti yang aku janjikan pada entri yang lepas nak update cite kawen pasal member aku ni kan? yela, mula2 yang aku tengah pening2 kepala tak tau nak pegi ke tak.. akhirnya aku decide pegi jugak kawen Mas nih.. hehe.. aku gerak dari uma dalam kul 1230 pm sbb dah janji ngan member aku Syana yang nak follow aku sebab kad dah hilang.. aku pun okey jer la.. tunggu syana kat 1/2 jam dalam kul 1 baru gerak terus ke tempat yg dituju.. disebabkan aku adalah driver of coz aku lantik my sis Nadzrah as pembaca peta.. nak dijadikan cerita, si tukang pembaca peta ni pun blur jugak.. tak reti nak baca peta okey.. kira sesat gak la mencari rumah pengantin nih.. aku tak kisah, tapi sebab syana follow kan, jadi agak segan la bila pusing2 tapi tak sampai.. hermm last skali adik aku sis Nazihah yang tengok peta semula dan menunjuk arah yang betul.. time ni dah kat 1:30 pm kot. huhu.. dah sampai tu pengantin pun dah abis sanding dan makan beradab tau.. jadi aku pn terus ar isi perut yang lapor nih.. pastu tiba la sesi bergambar sakan dengan member2 sekolah teknik aku.. kebetulan smua sampai sekali.. ape lagik, reunion kejap kat majlis kawen mas tuh.. hehe.. tak  nak buang masa byk2 sebab aku pn nak rushing g kuantan pulak kan.. terus la bergambar gembira dengan member2 aku, tak lupa jugak dengan pasangan pengantin ye yang bertemakan purple.. aku pun datang ikut tema.. kelasss gitu!! hehehe =)



ni masa kitaorg tengah menunggu syana kat stesen bas


seronok dapat jumpa dorang, hilang rindu kejap.. 
hehe..  bile nak jumpa lagi ek??


dari kiri atas ke bawah kanan gambar aku dengan  
nieza, aini, mastura (pengantin) dan dilla


bergambar ramai2 dengan pengantin
ni antara budak kelas VK1 kat teknik dulu.. hehe
rindu kat korang sumer!!


gambar terbaik.. suka sangat.. hehe


best fren forever dari kiri :
Nieza, Wiena, Aku dan Syana


11 comments:

Anonymous said...

bestnye kan jmpe kwn2 mase skul dlu..
aku pnye reunion plk taun depan 10.10.2010 kul 10 pagi kt klcc..best x date die? time form 3 ny plan tu..hehe
hopefully sume ok nt :)
~aku yg ko kenal tu..hehe

RedLife2Love said...

anonymous: best sgt..tapi tak puas sbb aku kena rushing tak smpat nk update gosip..hahaha.. =D

Anonymous said...

gosip..??alamk..hehe tu yg aku tgu2 tu..ahaks
~aku lagi..hekk

RedLife2Love said...

anonymous: gosip byk tp tak sempat nk update kan.. rugik tau.. hehe =P

Sharinginfoz said...

meriahnya.....

RedLife2Love said...

sharinginfoz: tula kan..jumpa kawan2 sekolah dulu.. best sgt!!

Liyana said...

nice blog..

salam ziarah

http://lia3003.blogspot.com/

RedLife2Love said...

liyana: tenkiu dear.. nanti i ziarah blog u plak ye.. hehe =)

Anonymous said...

Ladies: What’s your preference...boxers, briefs or tightie whities? [url=http://tjenepengerraskt.blogspot.com/]tjen penger online[/url]

Anonymous said...

hello


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Anonymous said...

Awesome blog I enjoyed reading your info

[url=http://partyopedia.com]birthday supplies[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...