My Followers

Wednesday, December 23, 2009

Raja Sehari Aida & Megat

Part I
Pengantin: Kamarul Aida & Megat Zulhilmi
Tempat : Hotel Vistana, Kuantan
Tarikh: 19 Disember 2009

Satu tarikh, dua majlis dan berlainan tempat (which is Negeri).. adoiii.. penat okey bile dipaksa terpaksa untuk rushing ke majlis perkahwinan yang boleh dikatakan penting untuk ditunaikan.. hehe.. macam la artis kan.. pedulik!! walaupun penat badan drive all the way from KL to Kuantan dalam hujan yang lebat + petir sabung-menyabung.. drama je lebih aku nih.. tapi memang betul la.. hujan lebat tak berenti taw.. ermm at the end, berbaloi dengan kepenatan yang aku lalui itu dengan majlis kawen kazen aku yang sorang nih.. of coz la sis Nadzrah yang drive half way sampai Lanchang.. pastu aku take over sampai la Kuantan.. singgah uma mak sedara aku dulu untuk refreshing badan yang penat dan bersiap-siap ke Hotel Vistana.. tema untuk majlis ni adalah hitam putih, korang xpyh la pelik kenapa kitaorg pakai hitam je ek..hehe.. ermm malas nk cite banyak2.. korang review la gambar2 yang sempat aku snap untuk tatapan korang ek.. memang grand + marvellous + stylo.. kombinasi yang hebat!!!


pintu gerbang menuju ke dewan utama


nombor meja bertuah yang ke-23


menu untuk santapan tetamu.. yummy sedap!!


suasana dewan utama yang gemerlapan


pelamin yang tersergam indah..
*abaikan budak laki tu ek..


kek 6 tingkat yang dihias cantik di sisi pelamin


pengantin sedia untuk upacara tepung tawar
oleh kedua belah keluarga


makan-makan di meja beradab


pengantin ke pelamin semula untuk sesi bergambar

 
door gift dari kedua pengantin

okey, ni baru gambar pengantin kan.. next entri aku letak gambar sedara mara belah perempuan.. ni semua gambar famli jer.. orang luar takde ek.. hehe.. yela ape guna pegi majlis kawen grand macam ni tapi tak amik gambar famli kan.. buat rugi jer.. aku stop kat cni dulu la ek.. nanti aku sambung part II.. jangan korang termuntah pulak tengok gambar byk2 nih.. famli kitaorg ni memang suka bergambar.. pantang ada kamera.. cepat je masing2 dok posing gedix.. ngehhhh~~~~

6 comments:

Nanie-Izailani said...

huishh,,cantik nyer pelamin dia ika oii...

RedLife2Love said...

yanie: cantik kan? harga pun cantik gak la weii.. hehe =P

Mimy Hamid said...

kelas pelamin...nama sama ngan laki mak nii...megat gitu...hikhikhik

RedLife2Love said...

mimyhamid: tula, cantik kan? kitaorg pn terpegun kejap tau duk dlm dewan tuh..aah baru perasan nama 'megat' tu kak mimi.. hehe =D

NiNa' said...

canteknye...
alahai nape x ajak..hihihi

RedLife2Love said...

Nina: hehe.. tak kenal..caner nk ajak lor.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...