My Followers

Wednesday, December 9, 2009

Raja Sehari Adura & Nazri

Sabtu lepas 5/12/2009, aku follow parents aku pg jemputan kawen kat area Damansara.. Ekceli, pengantin perempuan ni yg anak kepada kawan parents aku masa kitaorg same2 berpindahrandah bermastautin kat Sabah dulu2.. hehe.. ni kira majlis kawen yg ketiga la coz b4 ni dah 2 org anak dia dah kawen.. aku pun tkde ape2 plan gedix la ikut jugak parents aku g kenduri nih.. buat kat Dewan Komuniti Bukit Damansara.. masa sampai tu dlm kul 1 lebih dah ramai tetamu yang datang.. tema yg pengantin pilih adalah biru + putih.. cantik la jugak decorations dia.. aku tak tau la brape riban ribu dia abis buat majlis kawen nih.. bila dah masuk dewan tu kitaorg di sambut pulak dengan nyanyian dari Kumpulan Nasyid Saujana.. salah sorg bekas kmpulan saujana ni menantu kepada makcik ni ekceli.. jdi, promote kejap kan.. hehe.. tapi aku tkde la pulak g amik gmbar time dorang ni perform.. tgh sedap melantak makan la.. kat bwh ni gmbr2 yg sempat di amik oleh my sis.. gmbr ni pn aku cilok kat blog dia sis Nadya



ni pelamin atas pentas sebelum pengantin sampai..


ni la pengantinnye pada hari itu.. sweet jer tau!!


ni yang aku makan la.. nasi beriyani ngan lauk2nyer..
skali ngan air tembikai.. sedap.. yummyy..



ni pulak door gift yg semua tetamu dapat..
cantik kan? aku pn tak tau ape isi dlm bekas nih..
sayang nak buka reben tu.. boleh??


6 comments:

syarifah nadiah alhadi said...

giler penuh pinggan ko...hahahaha..dah ar cilok pic aku..nak kena bayar royalti nie...hahahaha

RedLife2Love said...

Nadya: wei.. penuh je lebih tp tak abis pon.. eh! aku siap promote ko pnya blog pn tak cukup royalti lagi ker? hoho..

Nanie-Izailani said...

cantik doorgift dia..mesti mahal tu....hehe

RedLife2Love said...

nanie: aku pun rasa mahal gaks..brat tau door gift tuh.. huhu =P

+black.angelz+ said...

wah..mesti mahal giler menda 2..door gift da xklusif cam gitu..

RedLife2Love said...

blackangelz: hermm..i pn rasa door gift tu mahal..tp xtau la plak brp hengget kan.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...