My Followers

Friday, December 4, 2009

Lunch Break

Just nak share ngan korang ape yang aku makan untuk lunch break arini.. hehe.. takde terlintas pun kat pikiran nak pegi makan kat sini.. kebetulan Azyla, ex-practical student a.k.a mbr aku ni datang ofis nak amik dia punya kasut yang dia pun tempah kat Henry ari tuh.. aku pn terus decide carik makan kat Midvalley jer la.. boring dah makan kat Level 3 or -1 kat menara nih.. lebih kurang kul 12:30, aku, Azyla dan Diana bertolak ke midvalley dan sampi kul 12:40 mcm tu sbb jam sket byk keta.. orang cuti kan? pastu kitaorg terus pg LG usha nak makan ape.. Kak Mimy pn ada kirim belikan set Mcd Ayam Goreng aku pn dgn slumber pegi kat kaunter order la utk take away kan.. ni nak cite sket.. sebelum tu aku dah beria2 cakap kat azyla nk makan set prosperity burger mcd tuh.. skali kan, smpai2 je kat kaunter tu aku boleh order dengan konfiden set prosperity burger medium siap bayar lagik RM10.45 tau.. tapi seb baik azyla tegur aku dah salah order!! hadoiii.. terus aku gelabah cakap kat minah kaunter tu tukar set.. muka minah tu dah tahap gaban bengang kat aku rasanya.. alah, aku bukan sengaja okey.. memang tak sengaja.. hehe.. dah beli mcd ayam goreng kak mimi kitaorg pn sambung balik usha2 nak makan katner kan.. then decide nak makan kat PIZZA HUT.. takde la tempat lain ek.. tak kisah la rezeki hari ni.. alhamdulillah..



gambar ni sebelum mula makan-makan


ni set yang kitaorg makan.. ermm save bdget sket =)


Dah siap makan kenyang2, kitaorg pun gerak la nak balik ofis.. masa tu dah kul 2:00 ptg.. tapi  boleh lagi singgah kat main boulevard kat tgh mid tu sbb ada dekorasi sempena krismas kan, ape lagi masing2 nak bergambar la konon.. nah amik sume gambar yg kitaorg sempat snap tadi, xbyk sebab ramai sangat orang tukang tengok!! malu beb.. hehhe..




Cik Diana yg posing cun jer aku amik kan..


Azyla dan aku nak posing tapi sengal!


Cik Azyla pun nk jugak kat christmas tree..





2 comments:

TinTaDariHaTi said...

ala...ader "org" tu kann... nk posing tp sembunyi kat blakang pokok christmas.. hahaha.... tergolek aku ketawa kalu aku teringat "babak" tuu..

RedLife2Love said...

tintadarihati: siot je ko kan..sbb tu aku xnak publish gmbr tuh..aku tau nnti ko msti gile2 gelakan kat aku..pastu komen mcm2.. sib baik x letak!! hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...