My Followers

Friday, December 4, 2009

Kemaruk Kasut!!

Last Sunday on 29/11/09, aku ngan my little sis pegi la Times Square.. mulanya just suka2 nak temankan dia skali amik ko, aku pulak yang join dia shopping.. pengaruh adik aku  ni kuat giler okey.. itupun temankan dia nak carik baju utk dia punya event kat kampus dia.. aku ni kan kakak yg baik, temankan je la kan.. hohoho.. pegi pun dah petang masa tu dlm kul 2 lebih kurang.. mls nak pegi pagi sebab baru kua hospital.. boleh? tapi tak kisah la pun kan.. ni nk tunjuk korang ape yang telah aku memborong di times square tu la.. aku beli kasut.. WEDGES!! bertambah lagi koleksi wedges aku.. kat umah tu dah bersusun wedges kat rak pun tak serik2 lagik.. ni tengah sale.. "Buy 1 = RM39.90, Buy 2 = RM70.00" korang rasa worth it x? ni sbb nak kongsi ngan adik aku la nak murah dapat la sepasang RM35.00 kan.. tu yang terjebak beli jugak tuh.. hehe.. klu ikutkan tak nak beli sebab aku dah tempah kasut kat Henry *(tauke kasut yg datang kat Menara TM ni utk customade kasut ikut cita rasa korang la..hehe..best woahhh)  aku yg tergoda dgn kecantikan kasut tu tempah la satu utk aku.. harga? RM70 je sepasang.. murah + puas hati sangat.. tak pyh la cite byk2 kan.. korang tengok je la kasutnye yg aku attach kat bwh nih.. CANTIK x?? ngeh~~ngeh~~~ bulan ni je aku dah habiskan RM105.00 utk kasut jer.. pasni taubat tak beli kasut 6 bulan.. eh! eh! setahun la..  hehe.. =D


*Kasut belah kiri tu yang customade tuk aku dari Henry
*Wedges belah kanan tu yang aku beli kat Times Square

2 comments:

Mimy Hamid said...

sure ke 6 bulan tak beli ?? tak percaya..ahahah..wedges murahhhhhhh..oh tidak takmo shoppinggggggg

RedLife2Love said...

mimyhamid: insyallah 6 bulan.. hehe.. hopefully la.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...