My Followers

Monday, December 7, 2009

Hari Bertuah

Just a quick post, nak say THANK YOU to cik Diana sebab telah menunaikan janjinya dengan membelanja aku makan.. nk tau dia belanja aku makan aper? hah.. kat bwh ni ek..  



"Anniversary RM12 Set Meals" Secret Recipe kat -1 Menara TM nih, aku pn amik la set noodles in tom yum soup + ice lemon tea + cheeze choc utk dessert.. lengkap set lunch aku arini.. hehe.. thanks again Diana.. =D

*p/s:   sape plak nak belanja aku makan pasni ek? sambil kedip2 mata berkali-kali.. ngeh~~~

2 comments:

azyla said...

jelesh nye..
nana bile nk blanje ilaaa.
heee ;p

RedLife2Love said...

azyla: hehe..tula sape suh awl sgt abis praktikal..kan dh xdpt kene blnja ngn diana.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...