My Followers

Thursday, December 31, 2009

Happy New Year & Azam 2010


Azam!!?? Setiap tahun biler tibanya hujung tahun masing2 sibok la nak buat azam baru kan? beria ni buat azam baru, tapi tak jugak tercapai.. pada aku memang la tak salah kita berazam kalau betul caranya kan.. macam aku ni kan, tipu la kalau kata takde berazam.. memang ada.. tiap2 tahun gak la azam aku takde lain.. sama jer dah kat brape tahun ek? ada kat 3 tahun kowt.. hehehe.. aku rasa korang dah boleh agak la ape azam aku tuh.. aku rasa azam aku untuk tahun 2010 ni akan disambung je la.. azam aku "Nak Kurus" tapi tengok la sampai sekarang dok maintain mcm ni jer.. usaha tu ada tapi kurang keberkesanannya.. adoiii.. caner? asyik bring forward je azam ni tapi tak jugak tercapai.. aku harap tahun 2010 ni azam nak kurus ni akan tercapai la.. penat dah orang asyik kata aku chubby.. biler nak kua kata aku kurus pulak.. hehe.. dalam mimpi je la weiii.. aku penah gak berangan, cane la rupa aku bile aku kurus ek?? ape pandangan orang pada aku.. hermmm.. tak kisah la.. sepanjang tahun 2009 ni dh macam2 perkara pahit, manis, masam, cuka, kelat yang aku lalui.. setiap yang berlaku ada hikmahnya kan.. aku redha dengan ketentuan yang telah tertulis buat aku untuk tahun 2009.. untuk tahun yang baru ni, aku mengharapkan yang terbaik dan dimurahkan rezeki, kebahagiaan, serta calon suami yg soleh.. hehehe.. aku harap korang punya azam 2010  pun baik2 jer dan tercapai yer.. bye-bye Year 2009.. wish we all luck and more happiness for the next new year!!  




2 comments:

Zulkifli Shawal said...

bape berat skrg ?
jgn x mkn lgsg lak.haha

RedLife2Love said...

Zulkifli: berat la..hehe.. so far makan tapi dikurangkan dari biasa.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...