My Followers

Wednesday, December 9, 2009

Cerita di Hari Minggu


Cite ni happen Ahad baru2 ni di mana korang tau yang kat Bukit Jalil tu ada jom..jom..jom.. Jomheboh TV3 kan.. petang tu takde wtpe kat uma kan, kakak aku a.k.a sis Nadzrah pun ajak aku meroyan jalan2 kat sana la.. aku pun orait je la kan.. siap2 dalam 15 minit kitaorg pun gerak la nk g jomheboh tuh, lagipun dekat sangat bukit jalil tu ngan uma aku.. 10 minit pun sampai tau tapi kene nek keta la beb.. hehe.. sekali dah sampai simpang nk ke bukit jalil tu punya la trafic jam tak hengat.. terus aku dan sis aku tkar plan g Sunway Piramid.. boleh?? pastu tibe2 pulak hujan turun.. so, kitaorg pn lega la.. tak payah nk sesak2 carik parking pastu nk jalan dengan ujan2 mcm tu pastu nk bawak pulak payung sorg satu? huh.. xpayah la.. lupakan je niat murni tuh.. takde aku kuasa nak sesak2 ngan org yang ramai2 tu.. mesti dah macam sardin dalam tin cap ayam brands kan.. tengok.. kan dah merepek nih.. ok2 teruskan g sunway tu ape lagi, g la tengok wayang.. sis aku ajak tgk twilight new moon.. tapi sbb aku dah janji ngan little sis aku nak g tengok ngan dia.. jdi sis aku tkar la tengok cite lain.. citenya adalah seperti di bawah:



ok la, aku preview sket *(sket je tau, xblh lebih2) cite ni kat korang ek.. mana tau ada yang baru plan nak nengok cite ni ujung2 minggu ni kan.. hehe.. memang takde la rugi korang kua duit RM12 sorang utk tonton cite ni kat panggung wayang.. best okey! aku mula2 tu macam tolak2 jugak idea sis aku kan.. aku dah serik.. sbb dulu tengok "Setem" tu mmg lawak tapi same je mcm "lost n faun".. cite macam agak mencarut mengarut sket.. tapi rupa2nye cite ni lain la dari cite setem tuh.. unsur2 lawak dia memang tak kering gusi.. korang bayangkan je la AC Mizal tu yg ala2 blur gabung pulak ngan Harun Salim Bachik yg dlm cite ni teror + bijak pandai dalam bidang gadget teknologi modern nih bersatu utk menjadi super hero ala2 mr.gadget omputeh.. w/pun 2 era yg jauh berbeza tp berlakon not bad.. kalau sape2 yang tensen2 tu pegi la tengok cite ni.. ilang tensen tu kejap utk sejam lebih.. hehe.. cuma cite ni byk sgt "double meaning".. korang paham kan? yang bestnyer, jalan cite afdlin direct dan gabung pulak ngan group KRU yang femes ngan CGI *(CGI ker? blasah jer) dorang tuh.. jdi awrait la cite nih.. bergabung tuk menghasilkan yg terbaik!! sokong industri tanah air wehhh.. tak payah la aku preview lebih2 sangat kat korang ek.. ape2 pun, cite ni aku bagi la 3/5 bintang.. dah tu, pegi la tengok.. tunggu ape lagik!!!



ni bukti tiket wayang yang aku g tengok cite nih.. haha


8 comments:

Mimy Hamid said...

"bergabung ..meletups"...hehehe...lagu dia bingit okehhhhhhhh...

RedLife2Love said...

mimyhamid: kak mimi dah tgk ke cite nih? hehe..

Mimy Hamid said...

tak mo nengok...dvd jekk..

RedLife2Love said...

mimyhamid: tu pon awrait jer.. hehe

Mimy Hamid said...

serik nengok citer melayu ngan abg megat..dia layan tido...hampeh

RedLife2Love said...

mimyhamid: alor,tgk cite tak best mcm pisau cukur tu mmg la abg megat tido.. hehe.. klu ika pn bek tido dari tengok..lgpun bkn taste dia la cite tuh.. =P

Love Says it All~ said...

go merah go go go! hahha..xde kene mengena ngn entry!

erk bes x cite myspy tuh?

RedLife2Love said...

lovesaysitall: hehe..takpe redah jer!! layan gak la cite myspy nih.. klu dah boring tkde cite kan.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...