My Followers

Friday, December 25, 2009

Candid Photo Contest




Aku baca entri sis Nadya pasal contest nih... tibe-tibe gedix aku datang nak join jugak la.. dah tkde nak buat ape kan... saje la join contest2 ni bagai.. mana la tau ada rezeki kan.. kalau la korang2 yang jenguk blog aku  ni interested gak nak join contest ni boleh view kat Candid Photo Contest ye.. semua syarat2 penyertaan boleh baca kat blog nih.. tolong promote sket la kan.. hehe.. ni contest kedua yang aku join sepanjang berbloging.. so, ape lagik! aku pun telah menggodeh semua folder gambar dlm hard disk aku.. dan inilah hasilnyer... 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




korang rasa gambar ni memang candid x? hehe.. ape la soalan aku bagi ni ek.. gambar ni memang candid dan diambil oleh kakak aku semasa Majlis Konvokesyen aku kat Uitm Shah Alam pada Jun lepas.. aku ni mana banyak gambar candid (malu lorh - kang hudoh ker kan).. ni  1st time aku tunjuk kat public taw.. korang memang bertuah.. aku harap gambar ni ada chance nak menang.. tengok la begitu gelak besar gembiranya aku, sampai sepet kecik mata aku tuh.. hehe.. well, hopefully gambar ni mengikut syarat2 penyertaan ye en.Halim..

3 comments:

Mimy Hamid said...

rajin ko masuk contest dik skrang?? hihiih

Lovely Emy said...

hehe, aah la, kebanyakan gambar candid kita semua huduh.. :p

gd luck ehh.. :)

RedLife2Love said...

mimyhamid: tgh takde keje..saje cuba nasib kan.. haha =P

lovelyemy: tau takpe! nama pn candid kan..mesti tak cantik kan.. hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...