My Followers

Thursday, December 24, 2009

Black & White Photography Contest

 


Dari minggu lepas aku tengok blog cik Ezzan pasal Black & White Contest nih.. tibe-tibe arini aku rasa gatal nak join gak contest nih.. kalau korang interested nak join gak boleh jenguk kat Black & White Photography Contest.. masih sempat lagik.. selamat mencuba ye!! disebabkan syarat utama dia nak gambar yang hitam putih, aku terus dapat idea dan nak letak gambar kat bawah ni untuk contest nih.. hehe..



Aku pilih gambar kat atas nih sebab baju aku sendiri pun dah tema hitam putih cuma lebih bertambah cantik bile background pun jadi hitam putih.. aku nampak lebih "berseri-seri" dari biasa.. perasaan lebih.. haha.. tak kisah la, aku rasa dalam banyak2 gambar aku.. ni yang aku rasa paling menarik.. gambar ni aku amik kat dalam toilet Hotel Vistana, Kuantan semasa menghadiri majlis perkahwinan kazen aku.. hermm.. wish me Luck!!


2 comments:

Liyana said...

this picture also nice..=)

RedLife2Love said...

Liyana: tengkiu dear!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...