My Followers

Tuesday, December 29, 2009

Biler Cuti di Rumah

Wah!! kat 4 hari aku tak  update blog kan.. hehe.. aku cuti, blog pun sebok gak nak cuti kan? ape kess!! sori ye semua.. dah dok uma kata nak relax kan.. malas la pulak nak update sangat blog nih.. dok melepak tengok tv, tido, tak pun kua la jalan2 round shopping complex yang ada kat KL nih mcm Midvalley, The Mines, OU, Sunway Piramid.. habis sume aku pegi taw.. tu je la yang aku tau bile tiba time cuti.. lama kot aku cuti.. kat seminggu kan.. tu yang heaven kejap tak payah pikir pasal keje.. kita enjoy! amboi..amboi..amboi sukanya aku kan.. mesti la =P.. takpe2, ni aku update siket je.. sok aku update lagi ek.. tunggu... hehe 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...