My Followers

Tuesday, December 15, 2009

Berehhhh

Kalau sape2 yang ikuti blog aku yang lepas2, aku ada tulis entri akudalamdilema kan? dlm entri tu aku dilema sebab tengah pening nak pegi jemputan wedding member sekolah aku dan kazen aku.. dua-dua majlis pun important bagi aku tau.. so, sekarang ni aku dah komfem dengan keputusan aku.. Muktamad okey.. dengan ini pihak raja2 telah mengisytiharkan.. hahaha.. tibe2 plak ek!! hermm.. aku akan pegi dulu wedding member aku Mastura tu kat Pandan Indah pastu directly balik Kuantan tuk pegi wedding kazen aku Aida pada malamnya pulak.. kebetulan 1 jalan kan.. huhu.. memang penat tapi terpaksa la kan.. sebenarnya ada few lagi wedding on the same date tapi aku terpaksa refuse sbb hal ni la.. ape2 pun, case is closed... tunggu je la entri aku update kemudiannyer ek.. chaow dgn emo happy

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...