My Followers

Monday, December 7, 2009

Amira Aisyah

Sabtu lepas, 5/12/09 aku pergi jemputan kenduri kesyukuran en.Abdullah a.k.a en.Lah *(AGM dept ofis aku) sempena cukur jambul anak dia yang baru 36 days kalau tak silap aku la.. name baby? Amira Aisyah.. sedap kan? suka aku dengan name anak en.Lah nih.. kebetulan jugak, name "Aisyah" tu same ngan name anak boss aku yg baru lahir last month.. kira kebetulan jugak la dorang plan letak name Aisyah tuh.. hehe.. en.Lah ni dok kat Alam Damai dekat sgt ngan area uma aku, jdi macam tak best la kalau tak pegi kan.. so, aku pun plan la ngan Azyla pegi uma en.Lah.. best la, makanan sume sedap2.. abis diet aku kejap.. makan nasi berlauk, mee goreng, kueytiaw goreng, buah2, kuih2, air oren dan special dessert ABC.. siap bukak stall depan uma lagik.. kelass okey!! masa kitaorg sampai tu, baby Amira Aisyah tengah nyenyak tido di pangkuan kak Adeeb.. dok semeja ngan kak Akhma, kak Fadh skali.. pastu ada la kak Chik + suami, kak Noriah + mbr, kak Shidah + suami, Azhari + famli, en.Nizam + famli, kak Ilya + famli and last but not least kak Aisyah + famli.. yg dah famli tu datang bwk anak dan new baby.. gathering baby akhir tahun kowt.. sume comey2 belaka.. pastu dlm ramai2 baby tu sempat la amik gmbr ngan baby kak Aisyah, Adam.. yela kak Aisyah n suami makan, aku jadi baby sitter tak berbayar kejap.. sedap je baby Adam landing kat aku tau.. empuk kan!! hehe.. sori la tak amik pun gmbr baby Amira Aisyah sebab dia tido kan.. kang takut trjaga plak, pas2 dpt la door gift cupcake chocolate yg sedap.. so sempat amik gmbr ngan baby Adam jer.. nway, Thanks en.Lah for ur invitation!!


gambar aku dan baby Adam
ada gaya jadik seorang mummy yg baik x?? hehe..

3 comments:

TinTaDariHaTi said...

empuk cam landing atas sofa... heheeh...

Mimy Hamid said...

aisyah mana...aisyah nizam & pak lah

RedLife2Love said...

tintadarihati: hehe..taw takpe!! =P

mimyhamid: tula, boleh tak teringat nak amik gmbr..padahal pegang je hp kat tgn nih..hehe..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...