My Followers

Thursday, December 3, 2009

Aku Dalam Dilema

                                            19 Disember - Mastura's Wedding (Cheras)
                                                                 - Kazen's Aida Wedding (Kuantan)
                                           20 Disember - Suzana's Wedding (Sg.Besi)

Sigh!! kenape mengeluh nih? ada ape2 masalah ker? takde la masalah besar tapi pening gak la kepala ni bila dok pikir pasal masalah nih.. citenya macam ni, korang nampak tak tarikh jemputan kawin kat atas yang aku attach tuh? hadoiii.. klu korang tengok pn mesti korang dah boleh agak tak ape masalah aku nih.. ape taknyer, 19/12 tu je ada dua jemputan kawin, mastura tu member sekolah teknik aku, dah kat brape tahun tak jumpa.. rasanya pas sekolah msing2 sibuk dgn hal sendiri kan. tup2 dapat kad jemputan kan.. pulak tu aku dapat tau yang mostly member2 aku nak pegi wedding mastura nih.. adoiii dah la yg member aku zati kawin dulu pn aku tak dapat nk join.. not again!! ok, here come the problems.. tarikh yg same jugak kazen aku Aida kawin kat kuantan tp malam. yang jemputan ni mmg wajib la datang kan, kazen okey.. kang aku kawin dia x dtg pulak.. aku dengar cite kata kazen aku pnya wedding ni grand wat kat hotel lagi.. rugi la kalau tak pegi kan!! pulak tu baju harus la dah beli kan? khas utk pegi weds kazen aku ni tau.. huhu.. caner nih? pening..pening..pening.. *(dh mcm lagu M.Daud Kilau ft Ezlyn plak) hehhee.. =D korang rasa cane ek? aku patut pegi weds mbr aku Mastura ke weds kazen aku Aida?

4 comments:

Mimy Hamid said...

tambah lagi...abg razman GIA kita on 19/12 dikkkkkkk

RedLife2Love said...

mimyhamid: notice about that, dh bgtau kat abg razman ika xblh nk dtg.. hehe =P

azyla said...

alorhh..br plan nk g sme2 :(

RedLife2Love said...

azyla: ermm tula,xblh nk pegi la ila.. yg ada 2 ni pun tgh pening tak tau nk g yang mane.. huhu =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...