My Followers

Friday, November 20, 2009

Vitamin M terlebih-lebih

Hai smua pembaca blog aku.. korg sume sihat x? aku dah sihat la
dari demam+ulser+muntah2 sumer tu kan.. skrg ni sume aku dah
telan.. hahaha.. nikmat makan aku Allah dah bg balik..
syukur alhamdulillah... =)
korg msti tertanya-tanya mana la aku menghilangkan diri sbb
dah lamer x update blog kan? aku ada jer kat KL nih.. tak g mana2
pown la.. nk g mana lagi? dah rumah+tmpat koje sume kat cni kan..
cuma tak lamer lgi nk g holiday utk sekian kalinya.. ke mana?
sila tunggu la entri2 kemudian ek.. hehehe..
aik..mcm dh ngarut lebih plak! cite psl nape aku dh lamer
x update blog ni kan.. sbbnye aku MALAS la.. tu pn xtaw..
ntah la..skrg ni sume pn mls nk buat, adakah kerana pikiran
ujung tahun.. yela, sebok nk CUTI la.. hahaha..
so arini, aku update la sket sbb dah lamer bersarang semaksamun
blog aku nih.. plak tu kesian kat org2 yg dok tnya "tak update
blog ker? bowing la".. ni ayt cik Azyla dan cik Diana.. jgn mare okey!
takde la ramai yg baca blog nih, tp aku x kisah la sbb niat blog ni
pn hanya suka2 dan share sket2 life aku kat mbr2 aku..
erm.. dlm diam, panjang gak aku taip ek? mcm tak prcaya jer..
k la, aku stop kat cni dlu la.. nnti smbg lain next entri ek..
chalowwww dulu.. =P

3 comments:

TinTaDariHaTi said...

ha, baru le nk update. jenuh aku tunggu...

azyla said...

femes nme aku seyh~
ehehehe.
lenkali update ari2 tau.
terisi mse lapang aku.
:p

RedLife2Love said...

tintadarihati: hehe..tibe2 rasa nk update..sabor je la ek.. =P

azyla: yela femes kan, tp owg tk kenal pn ko sape!! caner tu ek.. hehe..nway thnks sbb mengikuti blog
aku fwenn.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...