My Followers

Tuesday, November 24, 2009

Aku Sedang..

Last week, aku telah di TAG oleh sis Yana utk 8 Tag 
Aku Sedang.. Mak aku slalu ckp,Tak baik menghampakan 
permintaan org.. JD, dgn ini aku dgn baik hati dan 
rajinnyer akan merealisasikan permintaan 
sis Yana yer.. hehe..

1. AKU SEDANG pikir ape nak tulis dalam 8 tag aku sedang nih la.. 
puas gak aku memerah akal pikiran aku yg pgi2 mcm 
blur nih.. baru no 1, ada tujuh lagi kosong kan.. adoiiyaiii..

2. AKU SEDANG sambil2 on9 facebook la, cek mana tau ada 
komen2 yg menarik utk dibalas, tak pun balas msg kat inbox 
aku tu yg x abis2 org  dok send msg.. jenuh nk balas tau..
kang tak balas, majuk plak kan.. nk kene pujuk plak.. huhu..

3. AKU SEDANG ym ngan mber2 aku.. ni mmg ari2 pn on9 
sbb nk ngumpat senang.. hehe..cepat je mbr2 aku reply sbb 
sharing gosip terhangat di pasaran.. pagi2 dah mula gosip.. 

4. AKU SEDANG berbalas msg kat handphone dgn seseorg 
yg bernama E***, dia ni rajin sgt msg aku almost 
everyday okey.. kdg2 smpi dah tak tau gak la nk reply ape..
tp harap maklum, kami tiada special relationship ye.. 

5. AKU SEDANG menikmati aroma nescafe 3+1 kaler merah
yg sedap.. ermm.. menusuk ke hidung.. hahhaa.. sejuk2 ni 
kan, sesuai la minum panas2 kan..

6. AKU SEDANG mengadap PC yg konon2 mcm banyak la
keje tp realitinya takde keje pn.. boring la jgk..
dah bos tak bg keje.. dok melangut wat keje
lain *(korg pn tau kan) heheh..

7. AKU SEDANG tengok kiri kanan, kiri kanan.. ape la staff2
kat dept akuni tengah buat.. kusyuk dok ngadap PC mcm
aku jgk.. buat report agaknyer kot.. think positif!!!

8. AKU SEDANG berangan-angan nk tackle FAHRIN AHMAD..
kan dia dah single skrg.. so bleh la meng"ayat" baik punyer..
hahaha.. tiada harapan la jawabnyer.. perasan!!  =P

Baiklah sis Yana, akhirnya saya telah berjaya menghabiskan
8 TAG yg telah ditugaskan kepada saya tempoh hari..
sori ye lambat buat tag nih.. hari2 yg bz di ofis kowt!!!
Nway, thnks sis Yana sbb tag saya juger...



4 comments:

Liyanaroxx said...

yeah...good girl~!!

RedLife2Love said...

liyanaroxx: hehe..tgh rajin arini..
tu yg baru buat..kang simpan lame2 trus lupa.. =P

azyla said...

ehem2.. aku rse mcm tau je nme E*** tu. lalala~

ko ni xabes2 ngan fahrin ahmad.
ahahaha. tp okey gak.
awal ashaari tu leh pass kat aku.
gedix kjap! :p

RedLife2Love said...

azyla: hahaha..klu tau diam2 sudah.. jgn bgtau owg ek..=P

alah..tgh syok ngn fahrin ahmad nih,
bg la can sket..ko nk awal? amik la..
aku dah ada fahrin cukup.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...