My Followers

Thursday, November 26, 2009

Aaarrrrrggggghhhhh!!!!!!

Ini sangat menaikkan kemarahan aku bile tak pasal-pasal aku yang 
kena buat semua kan..iskk..aku kalau bab lain takpe, ni bab-bab 
yang macam ni xbrape nak boleh sangat.. ini telah menyebabkan
mood aku lari 160 km/j kan..eh! ape aku dh melalut pulak nih.. 
ok, berbalik kepada cerita aku yang tengah marah hot giler ni..
aku intro sket supaya korang blh imagine situasi cite aku ni ek..  
masa mak aku renovate uma kitaorg tu, ada la buat space sket 
kat belakang bilik aku kat level atas khas untuk letakkan washing 
machine dan tempat sidai kain..takat ni korang paham kan? hehe..
sambung lagi, sebenarnya kes ni dh jd sekali hari selasa baru2 ni,
nak tau ape kesnyer?? first of all,aku nak minta maaf dulu kat 
PENCINTA KUCING yer..aku tak bermaksud utk jadi manusia yg
anti-kucing dan ayat ganasnye pembenci kucing.. huhu.. tapi bile
pikir ape yang telah kucing ni buat iaitu "melepaskan hajat" 
di tempat yg tak sepatutnya a.k.a sudut kat tempat letak washing 
machine tu.. memang betul-betul melampau la kan!!!! dah takde 
tempat lain ker nk membuang? dh tak cukup ke tanah kt belakang 
uma aku tu yg kat tempat bersih ni jugak yg ko nak melepaskan
hajat tuh.. nasib baik la hari selasa tu mak aku yang bersihkan sbb 
aku dh nk pegi koje.. tapi mengamuk gak la mak aku kan bertukar 
la kejap jdi orang ijau incredible hulk..hehe..tup-tup korang nk
tau,semalam malam kucing tu melepaskan hajat lagi sekali untuk 
sekian kalinya tapi kali ni memang betul2 kat depan muka pintu nk
ke tempat washing machine tuh..aku buka2 dh ngadap taik,baunya 
korang xpyh la tanya..silap2 aku muntah jugak kt tmpt kejadian.. 
tp aku tahan la jugak..time ni memang tahan nafas la kan..nak tak 
nak,kena la bersihkan taik tu..tak pasal-pasal je kan..dh la aku nk 
siap pegi koje..aku tak tau la kucing sape yg tak reti bahasa tu yg
main lepas hajat ikut suka dia je..masalahnye masuk ni dah dua kali
tau..ingat tempat tu jamban ker nak buang suka hati jer..yg susah
nye aku kan!! isshhhh..sabar je la aku tau..hermmm..

p/s: dalam kes ni mak aku la orang yang paling berangin..
 sebab mak aku tak berapa suka dengan kucing.. hehehehe =P

5 comments:

Nanie-Izailani said...

mcm mana kucing tu leh g kat tmpat tu?itu kat level atas kan?tak nmpak ke dia naik>

RedLife2Love said...

nanie-izailani: dia nek ikut tembok org sebelah kot..mana la aku nmpak yani, kat belakang..tau2 dapat bau jer..hampeh tul..busuk!!!!

azyla said...

ko tulis dilarang melabur disini..
ehehehe ;p

RedLife2Love said...

azyla: klu dia sekolah dan tak buta huruf dah lame aku letak sign mcm tu.. tpi.. tak kesampaian la.. haha

RedLife2Love said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...