My Followers

Friday, October 9, 2009

Pizza Hut bersama Diana

uiks..name restoran lg kat tajuk tuh.. rasanya entri lepas bru cite g mkn kt Tony Roma's.. ni dh msuk entri bru kat Pizza Hut plaks.. sgt la kes mentekedarah melantak ngn Diana ni mmg tkde tmpt lain r klu dah sblh opis jerk (mana lg klu bkn Midvalley).. kejadian ni happen ari selasa bru2 ni pada 6/10/09 time lunch of coz.. 

ceh!! pda mulanya plan nk mkn kat food court je sbb smlmnye bru pas mkn Secret Recipe kat menara TM tuh.. konon nk sve bdget la kan.. tp Cik Diana mcm tak sudi je nk mkn kat food court kt wyg tu, aku pn dgn gamble ajak mkn Pizza Hut je.. lgpn skrg kan tgh promosi 25% lebih cheese utk set pizza.. yeke? aku rasa samer je mcm yg dolu2.. tp x kisah la, yg pnting pewut aku n diana kenyang time tuh.. pastu mesti sedap la kan.. hehe..


ni pizza yg aku order n fav giler :
Hawaiian Chicken
                      

ni plak yg diana order :
Super Supreme kowt


ni la plak set dish yg ada sotong, udang n kentang tuh..
aku lupa r name dier.. hehe.. sowieee


aku minum ice lemon tea n diana plak milo ice

ni plak time aku n diana yg sengal tunggu order yg tlah di "serve" oleh mat bangla.. giler teror mat bangla tu speaking english ngn aku msa nk take order.. tibe2 malu jap aku n diana sbb tak brape reti nk reply back.. tp sbb tk nk malukan diri, aku blasah gak speaking kat dia nk amik order ape kan.. asalkan dia phm aku nk order yg mana sudehhh..
haruslah berjiwa kental kejap!!


Diana cover dagu lapis dia, sbb tu pose ayu jer!!
hahaha.. lawak r ko diana..


aku mestila maintain je kan..
sakit mata pn redah jer!!

da puas melantak kat pizza, aku n diana pn sambung la proses
jalan2 kat midvalley tuh.. g la msuk charles n keith jap cuci
 mata kat kasut2 yg ada.. siap la nxt week gaji, aku nk rembat r
wedges kat ctu.. aku kan pengumpul wedges (kak mimi ckp la)..
dri aritu lagi dok ngidam taw.. hehe.. pastu g plak JJ kat side bedsheet..
aku da lame nk beli tp mls thp gaban nk kua duit,
so aritu aku tgk sale 50% n 70%.. aku pn mls nk pkir byk2,
aku amik la 1 bedsheet gmbr teddy bear
besar ada love2 lg taw.. harga?? RM35.90 after diskaun okey..
sgt la murah.. blh r buat tkr2 cadar 2 mgu skali kan.. haruslah variety..
diana pn amik gak 1 utk hadiah kt mbr dia..
jam da kul 15:00pm diana pn chaw blik opis.. tp aku?? blik uma je la..
TIDO.. Zzzzzz


3 comments:

TinTaDariHaTi said...

Duit tgh lebat. Boleh la mkn sedap2. Nanti pokai, bru tahu.. Huhuh

TinTaDariHaTi said...

Glamour nama aku jd tajuk entri ko...

RedLife2Love said...

Tintadarihati: harus la sbb ko je ngn aku time mkn pizza ni kan.. yela, time tgh ada duit bru nk mkn sdp2..klu x mkn kat level 3 je la.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...