My Followers

Thursday, October 8, 2009

"org baru"

wah!! tgk tajuk mcm la best sgt kan? padahal biasa je pwn..

sbnrnya nk introduce je yg skrg ni aku dh mula jinak2 dlm dunia blog nih..
ni smua sbb mbr2 ofis yg pedajal beria-ia ajak aku buat blog..
so, di atas permintaan dorg2 ni (mcm la rmi sgt yg mintak) kan??
ni la my "org baru" dlm idup aku skrg.. hehehe..

mgkin pd prmulaan entri ni tkde la yg happening sgt pn..
nama pn "permulaan" kan..
blog ni tk sehebat blog yg dah ada kt dunia blogging skrg..
aku hnya antra yg trpencil bru nk mula gatal buat blog..
aku hrp ada la org2 yg akn sudi nk brkongsi idea n cara2
utk buat blog aku jdi happening gak..
boleh x??

k la, nnti aku rajin aku tmbh entri baru ye..




2 comments:

TinTaDariHaTi said...

Welcome to the new world

RedLife2Love said...

thnk u dear.. hehe
sudi2 la ajor aku yg bru nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...