My Followers

Friday, October 9, 2009

Makan Free at Tony Roma's



Sebenarnya makan free ni happen sabtu lepas 3/10/09 kt Midvalley di mana sis nadzrah aku sgt la bermurah ati nk blnja seisi rumah kat restoran yg mahal ni.. MAHAL KE?? ni smua gara2 sis da tkr koje n dpt 1st gaji.. sis pn niat r nk blnja family aku mkn.. tp sgt la berbaloi sbb makanan dia sedap okey.. family aku ni bkn la jnis yg slalu mkn mewah kat tmpt high class mcm tuh.. tpi dah org nk blnja kan, aku sediakan perut je la.. hehe..

msing2 biler da puas tgu makanan lmbt sgt, harusla snap..snap pic kan..
smua tgh meroyan tahan pewut yg lapor dri tgahari xmkn smata2
nk tgu Tony Roma's..
nasib la badan.. sape suruh x mkan dlu!!


ni la Mrs Habibah n Mr Syed Ali
insan yg ter"Chenta" dlm our family


harus la 3 ank dara Syed Ali ni bergambar
                                   

ni plak hepi family sis Nadya n bro Hassan melayan
kerenah ank dorg Syed Umar


Pastu dlm 20 minit tgu, akhirnya hidangan yg dipesan telah tiba!!
msing2 da tak tgu lamer da.. dpt je mknan trus la "menyenap" gmbr dlu..
pastu bru la melantak smpi habis.. smbil2 tu sharing is caring okey..
yela, tkr2 rasa hidangan.. mana taw pasni nk g ngn trsayang berdua plakkkss.. =)



kat atas ni smua yg kitaorg mkn.. ni pn tak amik smua sbb lupa..
dah mkn sedap sgt kan.. hehehe


 Paling penting!!!!
kat bawah ni of coz my cutey gmbr ngn sis yg blnja la..



ni la sis Nadzrah aku yg baik ati blnja mkn..
TQ sis, nnti blnja lg ek??


2 comments:

Mimy Hamid said...

ika nk tau menu tony roma tu..nak paw hendik awak..heheh

RedLife2Love said...

alamak k mimi..name menu tak brape nk hengat sgt..tp dlm menu ada gmbr..tunjuk je nk yg mcm tuh.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...