My Followers

Tuesday, October 20, 2009

GIA Potluck Raya 2009 (part II)

Baikla smua..seperti yg dijanjikan pda entri yg lepas aku
nk updated blog utk Potluck Raya yg byk gmbr2 n posing2 kan?
so, entri kali ni aku kotakan janji manismu aku yer..
gmbr mmg byk.. dok mngumpul dri Diana, sis Haliana,
sis Akhma dan sis Linda..
ni harusla sbb kamera mahal.. haha..

malas la nk tulis byk2.. korg bkn nk baca pun..
kat bwh ni aku bg la korg tgk gmbr2 sumer time
Potluck Raya aritu..
harap korg sumer suke + enjoy la yer..
klu x cantik.. aku mintak maap byk2..
ni gmbr yg aku rasa cantik n seronok utk share ngn korg2..


Tag photo: kak Ros, kak Azeeta, kak Mimy, kak Ida, kak Ween,
kak Fadh, kak Akhma, kak Rin, kak Zana, Diana n kak Wany..


Tag photo: Aku, kak Azeeta, kak Zana, dan Diana

ermm.. rasa2 puas x tgk gmbr2 kat entri nih?
ape??? x puas.. eleh poyo je bermonolog sendiri aku nih..
jgn la nk perasan.. aku hrp korg puas la ye..
tak rajin la upload byk2 sgt.. ni pn jdi la kan..
hehehe..
eh!! baru aku prasan tkde gmbr staff laki2 ek?
xpela, dorg sume pn tak beria amik gmbr mcm kitaorg..
jdi.. xpyh la kowt kan.. *teeeettttttt..


*KERIANGAN BERSAMA*

9 comments:

TinTaDariHaTi said...

Yg penting, kite maintain in kebaya...

NurMeL said...

Iqa, k'Nrl grm nengok caramel tu...
Buat2 die xmau kua dr loyang wakakkakakakka....

Camno tu???

RedLife2Love said...

tintadarihati: tau takpe!! itu prkara wajib.. mana tau nxt year pnya gmbr lg slim river kan.. haha.. amin doa2kan la ye.. *wink2

nurmel: tula..nk buat caramel tu kena ada skill tau.. hehe.. nape xnk kua dr loyang plak ek?? kna tau ramuan caramel tuh jgk..=P

Liyanaroxx said...

bestnya ada jamuan raya...unit akak pun x sempat buat raya tahun nih...huhuhu...just gabung dgn HC SSO je arituh...=)

RedLife2Love said...

liyanaroxx: yeke? tak bestnyer.. ni pn kebetulan dept nk wt potluck, klu tak.. takde jgk!! huhu..

Mimy Hamid said...

finally aku low profile tak de banyok gambo..suka tak..??hehe

RedLife2Love said...

mimy hamid: tu la mcm xprcaya je.. klu x msti gmbr kak mimi je pnuh kan?? =P

Anonymous said...

hei u....i love the caramel amat2.dua RAaoound gitu.now pengsan2 nak kuruskan badan.anyway tq jemput kami2 yg ex-auditor ni....berkat jemput kami ni...hehheh

P/s:love the pic,me and ween....

RedLife2Love said...

anon: thnks di ats pujian itu ye.. hehe.. n nice to knw u "who loves the caramel puding".. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...