My Followers

Tuesday, October 20, 2009

GIA Potluck Raya 2009 (part I)

Last Friday, 16/10/2009 dept. GIA ada la organize potluck raya 2009..
potluck ni di plan dgn cara tak sengaja oleh sis Adeeb (1 of our auditors)..
jdi, start ari selasa sis dh bizi antr emel kat smua ladies GIA utk
contribute masakan msing2.. hehee..
 aku pn dgn murah ati nk contribute PUDING CARAMEL..
ni la time nk bg ofismate "rasa air tangan" aku kan..

mula2 ingtkan x jdi la nk buat on friday tu.. tpi tibe2 ramai plak
yg reply kata ON je ari tuh.. w/pn TM buat open hse jgk..
kitaorg kesah ape kan.. tetap nk buat jgk ari yg same..
ramai gak la yg contribute aritu.. mcm2 makanan ada..
western, malay, desert, fruits, drinks..
time ni la sumer ada nk dimakan beramai2..
sharing is caring la katakan.. hahaha..


ni semua juadah desert yg ada.. yummy!!
ha..yg Puding Caramel tu aku buat okey..


ni plak antara dishes yg ada.. ada lg tp x upload sumer..
byk smpi xtaw nk makan yg mana.. smua pn sedap!!!


next entri cite pasal gmbr n posing2 time potluck ni ye..
xnk la updated sumer skali.. tak gempak!!
harus ikut part msing2.. supaya tk keliru.. hehe =P







2 comments:

TinTaDariHaTi said...

Lasgna best selling.
Kek kuning = cantik diluar, hampehh di dlm..
puding caramel = the best dessert.

Thn dpn bt la lg yee...

RedLife2Love said...

tintadarihati: insyallah klu ada lg potluck raya 2010 ye.. hehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...