My Followers

Monday, October 19, 2009

"Gadis Kebaya"

Dear Ladies,
aku wrote this entri sbb aku suka la.. hehee..
ekceli, aku nk tunjuk kat korg2 sume yg aku dah lame x pkai kebaya,
jdi utk entri ni edisi khas aku nk show off sket yg aku
begitu ayu apabila memakai kebaya itu..

kebetulan plak last friday ada Potluck Raya kat GIA dept..
dan kebetulan jgk cik diana ajak aku pki, aku pn selongkar la almari bju..
sekali, jmpa la bju kebaya coklat ni.. last aku pki msa kawin sepupu
sbb dia buat tema coklat.. nk jdi cerita kan, dlu pkai bju ni mcm
sarung nangka sbb dolu2 agk *mok terlebih..
skrg?? wah best giler rasa ati biler dah blh sarung n
"look gorgeous"..
perasan terlebih la aku ni plak!!!!

motiff entri? nk bgtau korg yg aku dah blh pki bju kebaya
coklat yg aku rasa dah kat 2 thun ada dlm almari aku tuh.. hehee..
jdi ape mknanya tu ek?? hermmmm.. let's think together..
so, kat bwh ni gmbr aku  n cik diana yg sgt2 la ayu
posing baik punyer
memakai kebaya berserta jeans di hari jumaat yg mulia..
itu la gadis kebaya.. harusla *wink..*wink..







3 comments:

Mimy Hamid said...

ye dik kamu kurus...sgt ketaraaaaaaaaaaa..jelessssssss

TinTaDariHaTi said...

Siyes ko lawa pakai kebaya nih. Kena dgn body ko...

RedLife2Love said...

mimy hamid: yeke k.mimi? hahhaa.. malu la plak.. =P

tintadarihati: tenkiu diana.. kebetulan je tuh.. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...